alarm tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben aracı ilk aldıgımda hemen alarm taktırmıştım cenmax marka.ama modelini bilmiyorum.5sene oldu sorunsuz kullanıyorum cok memnunum

valla ben markasını bilmiyorum ama başkent oto sanayide biyerden almıştım 45 liraya, 10 lira da montajı bi elektrikçiye. 1 aydır sorun yaşadım kapılar açıkken kendi kendine aç-kapa yapıyordu seri şekilde. sonra arabaya biner binmez kilitliyodu kapıları. arabaya biri bincek ben açıyorum, binecek kişi tam kapıyı açacak o kilitliyodu. fitil etti. sonra alarmda bi arıza oldu düğmeye bassam da hiç kilitlemiyodu. alarmı devreye sokuyodu ama merkezi kilit gitti. merkezi kilit bozulmadı sadece alarm devresinde sıkıntı oldu. dün götürdüm bi oto elektrikçiye, montajı çok kötü yapmışlar falan dedi kablolar vs. bişeler yapmışlar dedi. düzenledi bütün kabloları yeniden ayarladı şimdi sorunsuz çalışıyo. bu alarm bidaha bozulursa da çıkarttır kullanma dedi immobiliser var zaten dedi ama yapan onu da yapıyor ki.

başka fikri olan?

ben yaklaşık 8 aydır cenmax kullanıyorum gayet güzel çalışıyor. opel yetkili servisleride cenmax takıyo diye biliyorum. yanlız iyi araştır. benim gibi kazık yeme ben gitttim cenmax ın kendi yerinde taktırdım araştrma yapmadan gitmiştm sonra daha uygununu buldum. 922 model taktırdım darbe sensörü ve iç koruma var ayarlarını iyi yaptır çok hassaas olmasın yanında araba, insan geçse ötebiliyo.

arkadaşlar 45 ytl ye alarm mı olur hiç sorunsuz çalışabilir ama nasıl güvenilir o tartışılır benim araba opel vectra 98 cd ben ankaradayım cam kaldırma modülü dail 200 ytl taktırdım markası genesis gayet cok memnunum sorunum yok gözüm arkada kalmıyor sanırım öğle bir arabaya ucuz çin malları taktırmak istemezsin

inwells her otoya oluyor.

arkadaşlar 45 ytl ye alarm mı olur hiç sorunsuz çalışabilir ama nasıl güvenilir o tartışılır benim araba opel vectra 98 cd ben ankaradayım cam kaldırma modülü dail 200 ytl taktırdım markası genesis gayet cok memnunum sorunum yok gözüm arkada kalmıyor sanırım öğle bir arabaya ucuz çin malları taktırmak istemezsin

valla napim yeterli, kapı atınca çok abanınca ötüyo işte hassas ayarlatmadım. kapıyı kilitleyince camlar da kapanıyo. bi farkı yok diğerlerinden. kumandası da baya uzaktan algılıyor.

bende gittigidiyordan 45e aldım problemsiz çalışıyor ancak elektrikçi çocuk kontakla hiç ilişkilendirmediği için araç giderken kapıları kilitleme fonksiyonu çalışmıyor,kendim müdahale etsem mi diye düşünüyorum...

Geri