alarm kumandası

mustafa7724

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar öncelikle merhaba
2000 model astra cd aldım. Sayenizde arabanın özelliklerini yeni yeni öğreniyorum. Aldığım aracın üzerinde alarm mevcut. Aracın açma ve kapamasını alarmın kontrol kumandasıyla yapıyorum. Aracın orjinal anahtarında bulunan kumanda işlem görmüyor. Bunun nedeni ne olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum.

Belki önceki sahibi, anahtarın içindeki devreyi alarmın kumandasına takmış olabilir, anahtarın içini açıp kontrol edebilirsin, yada uzaktan kumandalı kilit sistemindeki herhangi bir arızadan dolayı (tamir maliyeti yuksek gelmiştir) alarmın kumandası ile bu işi halletmiş olabilir, eski sahibine bir sorsan aslında en güzeli, hiç bulmaca çözmekle ugrasmazdın :)

adamın çift anahtar tasımak istememesi olabilir mi?

Belki önceki sahibi, anahtarın içindeki devreyi alarmın kumandasına takmış olabilir, anahtarın içini açıp kontrol edebilirsin, yada uzaktan kumandalı kilit sistemindeki herhangi bir arızadan dolayı (tamir maliyeti yuksek gelmiştir) alarmın kumandası ile bu işi halletmiş olabilir, eski sahibine bir sorsan aslında en güzeli, hiç bulmaca çözmekle ugrasmazdın :)

dediğin gibi anahtarın içini açtım anahtarın üzerindeki tuşlara basınca kırmızı ışık yanıyor. yedek anahtardada aynısı oluyor. Daha önceki sahibide aldığında öyleymiş ondan önceki sahibinede ulaşamıyorum.

Aynı sorun bende vardı opel yetkili servisine gittim anında halletti.cokta ucuz bir fiyata tavsiyem konya yolumdaki servise git

Geri