Al buyur 2 !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senin okulun daha bitmedimi?!!!

eski bir haber olmakla beraber hala bu fikiri savunanlar var, ne garip adamlar var yahu.

senin okulun daha bitmedimi?!!!
''Mi'' ayrı yazılır.Sende okumaya başlasan iyi olur. ;)

sonumuz kötü :)

ben bişey yazmayacağım yazdığımda kusur bulacaksınız...

Şu anki milli eğitim bakanımızın meclis kürsüsünde söylediği, sadece 2 basın organının yayınlamaya cesaret edebildiği bir haberde okuduğumu aynen yazyorum!

>> Şehir merkezlerinin dışlarında yeni şehirler kuralım, bizden olanları şehir merkezlerinde, bizden olmayanları şehir dışında kurduğumuz şehirlerde yaşatalım<<

Fransa örneği, getto lar.Demokratik bir ülkedeyiz diyen arkadaşlara demokrasi dersi veren bir bakan cümlesidir.

Vermiş olduğun haber gerçektende al buyur dedirtecek cinsten maalesef.

Bu arada dahi anlamındaki de ayrı yazılır. :) (sen de)

"-de" bağlacı ayrı yazılır. :maden:

ben bişey yazmayacağım yazdığımda kusur bulacaksınız...

Ukalalık anlamında değil kıllık olsun diye :dil: yazıyorum: "bişey" hem ayrı yazılır hem de "-r" harfi olması lazım. =) "bir şey" şeklinde.

Şu anki milli eğitim bakanımızın meclis kürsüsünde söylediği, sadece 2 basın organının yayınlamaya cesaret edebildiği bir haberde okuduğumu aynen yazyorum!

>> Şehir merkezlerinin dışlarında yeni şehirler kuralım, bizden olanları şehir merkezlerinde, bizden olmayanları şehir dışında kurduğumuz şehirlerde yaşatalım<<

Fransa örneği, getto lar.Demokratik bir ülkedeyiz diyen arkadaşlara demokrasi dersi veren bir bakan cümlesidir.

Böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Varsa da düşünceden ibarettir ya da düşüncede kalır... :rakir:

Öyle çok düşüncelerini gerçekleştirdiler ki bu hiç sorun olmaz:)

Geri