Akü tavsiyesi

aykutyilmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba
2010 model benzinli 1.6 115 bg Opel Astra için uygun akü tavsiyesi olanlar paylaşabilir mi acaba?

Mayısta değiştirdim memleketteyken aniden bitti akü. Çok fazla araştırma şansım yoktu arefe günüydü tanıdık bir akücüye götürdük. Yiğit ve mutlu akü varmış elinde 72lik gelir dedi ufak bir tadilat yaptı mutlu akü taktık 340 liraya. Orijinal akü 60lık.

Ekli dosyalar

• IMG_20180614_190603.webp
    IMG_20180614_190603.webp
    107.9 KB · Görüntüleme: 346
Varta kaliteli , yigit ve mutlu orta kalite idare eder.

Evet vartayı çok sık duymaya başladım bu ara. Sanırım ondan alıcam....

Vartayı ben de çok istedim sonuçta orijinal akü ve 6 yıl dayandı bende. Akü ustası ilk orijinal ekipmanlar her zaman daha uzun dayanır demişti. Araç dinç, tüm parçalar orijinal ve sağlıklı olunca bu kadar uzun süre dayanıyor demişti. Haklılık payı var yine Varta taktırsam da 6 yıl dayanmaz.

Varta olmazsa Bosch...

Varta Bosch Yuasa tercih edilebilir. Yerli ürünlerden Mutlu

Oyum Vartadan yana. 2 yil once değiştirdim sorun yok şükür.

Benim aracım 2014 model, 2015 çıkışlı. 50.000 km’de. Üzerinde orijinal akü var. Sizce ne zaman değiştirmeliyim ?

Bu vesile ile bir de sorum var:
Bazen, akşamları kumandadan aracı kitlediğimde plaka lambası açık kalıyor ya da diğer lambalardan geç sönüyor, acaba bunun akü ile ilgisi olabilir mi?

aküyü yolda kaldığınız zamana kadar kullanabilirsiniz..lamba yolunuzu aydınlatmak için farlar açık kalıyorya 30 sn falan onun türevidir.sıkıntı olmaz,aküyle alakalı durum değildir.

• Beğen
Tepkiler: Entigin
Geri