Akü Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba;
Lambaları açık bırakmışım.8 -9 saat sonra baktım araçta tık yok.Ertesi gün takviye ile çalıştırdık.15-20 dakika araç kullanıldı.12 saat sonra gene çalışmadı.Şimdi soru şu..
Akü kurtarılabilir mi yoksa yeni akü mü almalıyım.(üzerindeki orjinal akü)Yeni akü için tavsiyeniz nedir.(2004 vectra c 1,6 lpg)
Sevgiler.

aküyü 24 saat elektrikçide şarja bağlat şarj tuttarsa akü almana gerek yok..tutmazsa yeni alırsın..aracın üzerindeki ilk akü ise 6 yıl olmuş süresini doldurmuştur.kolay gelsin

15-20 dakika ile dolmaz biraz gezmek lazım.Umarım ondan sonra düzelir.

150 km yol yapman veya şarja bağlatman lazım

akü nün suyuna bakın ne kadar eksilmiş şarj işlemi için 20 30 lira para alırlar bence yeni bi akü alın delphi yi öneririm 130 lira bi fiyatı olması gerekiyo...

2 amper şarjda yaklaşık 24-36 saat
5 amper şarjda 10-12 saat beklemesi lazım akünün

Araçla 1,5 saat dolaştım sonun çözülmüşe benziyor. Bakalım.

akü nün suyuna bakın ne kadar eksilmiş şarj işlemi için 20 30 lira para alırlar bence yeni bi akü alın delphi yi öneririm 130 lira bi fiyatı olması gerekiyo...

Yeni akülerde su olayı yok ust kapakları acılmıyor saf su eklemek için...

Araçla 1,5 saat dolaştım sonun çözülmüşe benziyor. Bakalım.
şimdilik cözülmüştür havalar soğudukça sıkıntı yaşatmaya başlayacaktır değil 150 km 1500 km yap gene aynı olur 6 yıl olmuş benimde sizinle aynı durumda orijinal gm yazan akü var üstünde ama artık miyatlarını doldurmuşlar bende orijinal diye ellemiyorum ama kışa doğru akü almak gerek kurtuluşnuz yok yaniii:(

Geri