akü için öneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ob51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:)Ürünler GO AKÜ GM’in yetkili servisleri için geliştirdiği GO aküleri GM kalitesi ve garantisi ile Opel kullanıcılarına sunulmaktadır. Tüm Opel Yetkili Servislerinde çok uygun fiyatlarla akünüzü yenileyebilirsiniz.

GO_afis3.jpg

:)Ürünler GO AKÜ GM’in yetkili servisleri için geliştirdiği GO aküleri GM kalitesi ve garantisi ile Opel kullanıcılarına sunulmaktadır. Tüm Opel Yetkili Servislerinde çok uygun fiyatlarla akünüzü yenileyebilirsiniz.

GO_afis3.jpg

Yolda kalınca yetkili servisten mecburen bu aküden almıştım. Önceleri biraz değişik geldiğinden (marka bazında) yadırgamıştım ama zamanla alıştım. İkinci seneyi devirdi sorun yok, ama biraz pahalı.

Arkadaşım mutlu al yılların markası avrupaya satış yapıyor ve avrupadaki pek çok yabancı markayı fason olarak üretiyor ayrıca referansları çok sağlam ortadoğu avrupada lider..

şu an piyasadaki pek çok marka mutlu akünün yan üretimidir.. yada firmaların sipariş verdiği üretimlerdir o yüzden mutludan şaşma derim al bir mutlu garantisi servisi yeri belli yurdu belli bir şey olsa direk sorun etmeden değiştirirler.. ki mutlu akünün garantisi2 yıldır ama ortalama 5 yıl rahat götürür..

yüksek amperli al birde aracın 66 amperse 72 al mesela ilerde tesisat falan aracına ek yük bindiricek bir şey kullanırsan aracın rahat kaldırır..

mutlu

go aküleride inci üretiyo bilginize

Geri