akü değiştirdinmi beyinle alakalı bi olay varmı bişeyler silinme felan yani akü değiştirdinmi servise gitmeye gerek varmı ? 2003 astra için...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk ve son derdinin devası; her pencere için tektek cam açma/kapama düğmelerine sonuna kadar(açılıp veya kapanıncaya kadar) basıp 2-3 sn kadar basılı tutman, ama kapılar açık iken camlar niye çalışmıyor bilmiyorum açıkçasıdevrım' Alıntı:ben buğün değiştirdim aküyü teypte sıkıntı yok ama camlarda sıkıntı var.camlar normalde düğmeye tek sefer basınca iner kalkardı şimdi basılı tutmak gerekiyorr. bide kapılar açılıp kapanırken camlar inmiyor kalkmıyor ..ve normalde camlar açık kalsa bile kpayı kitliyince kendiliğinden kalkardı şimdi kalkmıyor bende anlamadım nededini ama bunlar oldu..
Selam arkadaşlar alıntısını yaptığım bilgide alayamadığım konu?: Örneğin değişeni 12 V 60 amper takılanda ayni değerlerde olunca yenisi takıldıktan sonra verilen İLK ENERJİ değişikliği yapan kişinin aküsü ile yapıyor ? verdiği bu akımı özel bir aparat ilemi veriyor . Eğer öyleyse aküyü kendimiz değiştiremiyiz anlamıçıkıyor.Konu bilgilerinde uyumsuzluk var. Arkadaşlarım yanlış değrlendimede bulunmasınlar konuları izağı güzel , bu enerji konusu kafa karıştırıyor. Hayırlı bayramlar ve yıllar güzellikler zizlerle olsun. bukonudabilgisiolanarkadaşlar enerji verilişini açarlarsa güzel olacak.chatin' Alıntı:sorunun cevabı verilmiş zaten aynı şeyleri soylemeyecegim sadece şunu belirtmek isterimki aku degişimi sırasında degişim yaptıgınız yer tecrubeli ise kendileri once akunun verdigi enerjiyi kendi akuleri ile veriyorlar sonra sizin aku degisimini yapıyorlar..
ona gore !