aks kafası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tuluhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tuluhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim 60-70 süratlerde bir uğultu geliyor ...önceleri aks bilyalarını değiştirdik (ön)...ses kesilmedi daha sonra eskilerden tanısığım ve güvediğim bir vw grubuna bakan bir usta şanzımandan dedi fakat bu haftasonu bilgisine güvendiğim ve almanya opeldeçalışıp gelmiş bi usta ya gösterttim..şanzımandan böle ses gelmez dedi ve bilyaları değiştirdiysen iç ve dış aks kafalarına bakmak lazım dedi ama ne vakit ne de diğer arabalardan sıra gelicek bir durum yoktu onun için kaldırıp bakamadı ayrıca işyeri de izmitte olduğu için benim ist a gitme gibi bi durumum olduğu için kalamadım fakat anlıyan bir ustanın iç mi dışmı aks kafasından geldiğini lifte kaldrırp bulur dedi....fakat ben burada nereye götüreceğimi şaşırdım artıkın...yardımcı olursanız sevinirim...

akıs kafalarında bozukluk vardır
akıs koruklerı yırtılmıs delınmıs olabılır buda yagsız kalmasını saglar kovan gıbı ses cıkarır
eger alma gucunuz yoksa akıslerı sokturup tornacıda yendeın yaptırabılır boslukları doldurabılırsınız bu guvenlı bır uygulamadır bır cok servıs bıle akıscıye yolluyor paran yoksa. gres yagınıda bastınmı degme keyfıne
saga sola donuslerde yada bosta lıkırtı yapar ses gelır deneyerekde anlasılır yada bosta tekerın bırını kaldırıp yarım tur gaz verınce o ses duyulabılır saygılar..

geçmiş olsun dış aks kafası serviste tanesi 700 ytlsağ sol 1400 ytl birde işcilik koyarsan 1500 ytl masrafın var demektir.bence çıkma yada yan sanayi al 400 e kapat

corsa c de iç aks kafaları çabuk bozuluyor yan sanayisi yok şuan bildiğim kadarı ile servis satışı 500 civarı olması gerekiyor bence önce güzel gres koydur öle dene olmaz ise 500 ytl ile 2 adet komple aks alabilirsin

Geri