Airbag lambası sürekli yanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yaparsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaparsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bir kaç gündür araba çalışır durumdayken airbag lambası sürekli yanıyor.aracı aldığım kişi koltukları öne fazla yaklaştırırsan yanıyor demişti.fakat alalı beri hiç olmamıştı.koltukların ayarıyla oynamadığım halde bu günlerde hep yanıyor.acaba nedendir.bu bir sorun yaparmı

Benimde aynı sorunum vardı. emniyet kemeri ve airbag e ait soketleri sıktılar. Kontak acikkkende koltuk ayarı yapmamanı tavsıye ederım. sag taraftakı koltukda dahil.

bu soketler nerde acaba biz kendimiz sıkamazmıyız

sağ yada sol, yada her iki ön koltuğun altındadır soketler..
zamanla kablolarında yada soketlerinde sıkıntı olması çok normal,
bir çok marka ve modelde yaşanır bu...
o kabloları kontrol etmenize rağmen düzelmezse direksiyonun içine bakmanızda fayda var...

hiç kurcalamayın servise götürün,hava yastığını patlatma riski var,tanesi 1000tl gibi bilginize,benimde yanıyor servise götürüp baktıracam,kaş yapayım derken göz çıkarmayın bence :)

öncelikle nereden yandıgını tesbit ettir sonra müdahale ettirirsin koltuk ise söket kesilip lehim yapılacak direksiyon ise makara ya tamir olacak yada yenisi alınacak araç çalışırken koltuk ayarları ile oynamayalım

arkadaşlar özel servise götürdüm hemen hallettiler usta tech cihazını bağladı. bi şeyler yaptı.sorun çözüldü.bazı arkadaşların dediği gibi sorunun kaynağı kontak açıkken koltuğun oynanması imiş buna dikkat edin aklınızda olsun

Servise kaç para verdin??

manuel (eski sistem)koltuklarda da mı aynı şekilde kontak açıkken ayar yapmıycaz????

valla eskileri bilmiyorum benim araç 2000 model astra gl g kasa ama herhalde hepsinde aynıdır

Geri