aynen kardeşim sen sahilden akşamları gazlakanka dusuyor zaten atakoyden - bakırkoyden ama benden daha çatlak olmasını ıstemem ben ...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen kardeşim sen sahilden akşamları gazlakanka dusuyor zaten atakoyden - bakırkoyden ama benden daha çatlak olmasını ıstemem ben ...
bazı bayan sürücüler erkeklere taş çıkartıyor diyebilirim 2 yada 3 kere gördüm avcılar yolu üzerinde beyaz bmw 1.16 aracın plakası 34 HVE 55 orta şeritte normal seyir halindeyken kücükcekmeceye rampasından aşağı inerken sol şeritteki araçların orta şeride geçtiklerini gördüm tam o esnada trafik yoğunlaştıki bir baktım gene o araç ve gene o kızlar yanında arkadaşı var son ses müzik açmışlar trafik sıkışınca sıkılmış olmalılarki aracı müziğin ritmine göre arabayı oynatıyordu usta şöför belli 2 dir görüyorum izmirli sanırım ama istanbul trafiğinde yağ gibi gidiyor ilk gördüğümde çok şaşırmıştım güzel makas atıyor benim diyen şöförle rahat rahat kapışır bütün trafik onlara bakıyor araçların tamponuna kadar giriyor 1.16 ta yanlayarak nasıl kalktı bilmiyorum ama güzel kalktı biraz takip edeyim dedim ama fare deliği bulsa onada girecek kendiside güzeldi şahsen buralara bakarsa tanışmak isterim![]()