Ah şu babam varya :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Realist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sanki bizim arabadan bahsetmiş :) benim babamda ögretmen bi öğrencisi galeri acmıstı 3 sene once bizim astra fi de oradan aldık. 96 model araba sadece sol camurlugunda avuc içi kadar boya var dedi ve hiç baktırmadan hemen aldık tabi. bizimkide belden asagı boyalı cıktı sayılır. ama hiç problem etmedim. boyasız diye sürdügüm günlerde nasıl gidiyosa şu andada aynı gidiyo hiç umrumda değil. benim gözümde değeri hala aynı boyası var diye fiyatında asla indirim yapmıyorum :)

Kardeşim benim arabam 2000 model astra gl idi. 2 tampon 3 çamurluk ve 1 kapı boyalı şöfor kapısı da değişikti. Ayrıca 230bin km deydi. Ama gözüm gibi baktım aracıma. Binenler inanmıodu 230binde olduğuna. Temizlik hastalığı var biraz. Satılığa çıkardım, satılmaz derken 2 haftada gitti. Alan adam km den dolayı ilk başta görmek bile istemed aracı ama arkadaşın baskıyla gelip görünce temizliğine bayıldı hemen verdi kaporayı 3 gün sonra da satış yaptık. Kaça mı verdim? 16000 tl Temiz tut arabayı gerisini hiç dert etme.

babalar bazen böyle herseyi bildiklerini sanıp hiçbisey bilmediklerinde olayı takmamıs gibi görünme huyları var

babalar bazen böyle herseyi bildiklerini sanıp hiçbisey bilmediklerinde olayı takmamıs gibi görünme huyları var

geçen gün koltukları silmeye indim konsantre dökdüm kovaya onla camları gögüsü silmiş baktım kaportaya geçmiş dur dedim baba Allah aşkına sen karışma sen karışma diyor bende sinirlendim geri eve döndüm ama kaportayı silmedi ondan kurtardık

mete canını sıkma her malın bir alıcısı vardır alacak kişiye güzel bir şekilde izah ettikten sonra satılır

Benim babamın zamanında yediği halta ne demeli?

5 yıl önce Vectra B almıştık. 98 modeldi. Ve ne hikmetse babam beni araba almaya giderken yanında götürmemişti. Yaşım ufaktı ama arabanın km'sinden, orasından burasından anlardım. Ertesi gün araç geldi. 110 bin km'de iyi hatırlıyorum. Ama hiç ısınamamıştım arabaya. Halbuki ilk Vectra B'miz değildi. Ondan önce 1, ondan sonra 1 tane daha almıştık. 2 sene önce o aldığımız Vectra'nın 110 bin değil de 210 bin'den düşürüldüğünü öğrendim. Düşüren de satıcı değilmiş. Kim biliyormusunuz?

Babam :)

Hangi akla hizmetle bunu yaptı bilmiyorum. Araba alırken sen neden düşürüyorsun ki be akıllı babam benim. Amaç ne, kime çalışıyosun demez mi insan :D

Tabi o zamana kadar 70 bin km falan kullanmıştık. 280 bin civarı yollarımızı ayırdık. Satarken eski km'sini söyleyerek sattık.

Şu an başka bir Vectra B var

:D

:kop::kop::kop::kop::kop:

Benim babamın zamanında yediği halta ne demeli?

5 yıl önce Vectra B almıştık. 98 modeldi. Ve ne hikmetse babam beni araba almaya giderken yanında götürmemişti. Yaşım ufaktı ama arabanın km'sinden, orasından burasından anlardım. Ertesi gün araç geldi. 110 bin km'de iyi hatırlıyorum. Ama hiç ısınamamıştım arabaya. Halbuki ilk Vectra B'miz değildi. Ondan önce 1, ondan sonra 1 tane daha almıştık. 2 sene önce o aldığımız Vectra'nın 110 bin değil de 210 bin'den düşürüldüğünü öğrendim. Düşüren de satıcı değilmiş. Kim biliyormusunuz?

Babam :)

Hangi akla hizmetle bunu yaptı bilmiyorum. Araba alırken sen neden düşürüyorsun ki be akıllı babam benim. Amaç ne, kime çalışıyosun demez mi insan :D

Tabi o zamana kadar 70 bin km falan kullanmıştık. 280 bin civarı yollarımızı ayırdık. Satarken eski km'sini söyleyerek sattık.

Şu an başka bir Vectra B var

:D

:D:D:D seninki daha başkaymış be

Geri