Ah şu babam varya :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Realist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 sene kafaya takmadan bindiniz sıkıntı yapmadınız. Öğrenincemi sıkınıtı başladı boşverr olur böyle şeyler sıkıntı yaptığına değmez. Arabnın gidişinde sürüşünde motorunda bir sorun yok ise size de araca temiz bakıyorsanız satarken hiç bir problem cıkmaz rahat olun

Abi zaten sonradan çıkınca koyuyor ya güvenip alıyorsun yemiyosun içmiyorsun gördüğün muameleye bak adam öğretmen adam yapılırmı bu ya

boşver salla ıkı modla unut herşeyı daha önumuzde neler var ıyı sag bel altı boyalı allahtan komple boyalı degıl dıye kendını tesellı edebılırsın bence

Bakalım abi Msn yede girmiyosun ne zamandır yapıcaz araca bişeyler bi parayı denkleştreyim

Tamam abi haberleşiriz

haberleşirız kardeşim yardımcı olurum

Eywallah abi sağol

realist kardeşim daha 17 yaşındasın şimdiden bu tür konulara fazla kafa yorma kafa yoracağın birşey varsa oda okulundur eğitimci bir ailen olduğu için okuyup okumadığını sormuyorum sen araba imiş boya imiş elde kalmış onlara bakma önce oku bir mevki bir görev edin eline gelirin gecsin kendine yeni bir arac alırsın yeniyide gectim babanı ikna edersin ne amcayı sıkıştır nede canını sık aracı en son düşün pert aracın bile alıcısı oluyor belki değerinin 1 altına gider ama gider
çok doğru herşeyin bir alıcısı vardır.

canını sıkma görnurde boya ayrımı yoksa göruntu kötu degılse bence satmayın bının kafanıza takmayın aldıgınız adamada senın ınsanlıgın bu deyın hakkımı helal etmıyorum deyın yeter artar bıle olan olmuş ustunden 2 sene gecmış sonucta pıyasası olan arac en kotu g cd 16 bınden aşagı degıl elınızde patlamaz nelerı var ya

Bakalım abi Şu mod işinide hallettikden sonra satarız ya adam satttıkdan çok sonra demiş babama geri getir hemen alayım diye adam arabanın hastası olmadı geri ona satarız :D

Geri