Ağırlık çalışan var mı?

Yih Yih Yih

2 ay gittim spor salonuna ciddi anlamda ilgi ve zaman istiyor ben beceremedim açıkçası

sporcu arkadaşlar, göbeği eritmek için ne yapmalıyım :) :)

Çok fazla bilgim yok ama göbek için bol bol mekik diyorlar.

Ben de günde 20-30 şınav ve 4 er kg den 8 kg dumbell lerle çalışıyorum.

ben hiç çalışmıyorum yan gelip yatıyorum dermişim yakın zamanda ön çapraz bağ ve menüküs ameliytı gecirdim tam 2 adet su an bilek ağırlığı çalışıyorum ve kol omuz için 5 er kilo bacaklarımdada 4 er kilo hergün ama göbek pörtledi onu nasıl yaparım bilmiyorum ona bi ağırlık yokmu yahu

yav hepınız sporcu kesıldınız mubarekler ekmek arası doner gorsenız gobeklerı dondure dondure kosarsınız bende de gobek var gobek calısıyom

10kg lık 2 tane ağırlıkla kol ve omuz çalışıyorum. gerçi 2 aydır işlerden yüzüne bile bakmadım. ne yaparsanız yapın arkadaşlar ama asla ilaç yada kimyevi madde almayın. ben çok pişmanım.

bende çeşitli programlar war hatta gif halinde hareketleride gösterirdim ama bilgisayarda sorun war gif oynatmıyo hata weriyo onu düzelteyim göğüs omuz kol bacak mide hepsine birer program yazalım buraya bende bi süre ilgilendim bu işlerle çokta iyi randıman aldım herkesede tawsiye ederim çalışalım arkadaşlar çalışalım

üç üç buçuk yılımı verdim bodybuildinge sürekli sağlam beslenme antreman ve düzenli uyku olarak geçti yıllarım ama gelin görünki son 8-9 ay gibi bi süredir bıraktım beslenmeyi protein alımınıda kestim ve üstüne üstlük bide alkole verdim kendimi :)sonuç rezalet vücut yalan oldu 95 kg lk sağlam bi vücdum varken kilolu adamlara döndüm.bodynin nankörlüğünü bikere daha analdım:)

Geri