Afyon tarafına yolunuz düşerse!!!!

Kedi gibi bi şey bu ya..

Fotomontaj olabilir.Rakip firmalar karalamak için yapmış olabilir
eğer gerçeksede insan sağlığı bu kadar ucuz değil

Cumhuriyet ürünlerini satan bir bakkal veya şarküteri falan da olabilir. Ne yani bakkaldaki yörsan peynirin üzerinde fare geziyor diye bunda yörsanın ne suçu var (Mesela).

Cumhuriyet ürünlerini satan bir bakkal veya şarküteri falan da olabilir.

Kesinlikle öyle.Dikkat ederseniz orada o peynirden başka hiçbir ürün Cumhuriyet markası taşımıyor..

Ayrıca birşey belirtmek istiyorum,böyle şeyleri pek takıntı yapmaya gerek yok!! Bu hayvanların bulunduğu yer pistir demek yanlış olur..

Ben askerden önce 3 sene 1.sınıf turistik bir restaurantta çalıştım..Orada bile fare vardı!! Etrafı açık alan,kim nasıl engel olabilirki?

Kesinlikle öyle.Dikkat ederseniz orada o peynirden başka hiçbir ürün Cumhuriyet markası taşımıyor..

Ayrıca birşey belirtmek istiyorum,böyle şeyleri pek takıntı yapmaya gerek yok!! Bu hayvanların bulunduğu yer pistir demek yanlış olur..

Ben askerden önce 3 sene 1.sınıf turistik bir restaurantta çalıştım..Orada bile fare vardı!! Etrafı açık alan,kim nasıl engel olabilirki?

oyy oyy oyyyy.aklıma şahanın mutfakta fare beslediği parodi geldi yoksa sizdemi:eek: :confused: ?:kop:

Bir Afyon'lu olarak suç işletme sahibinindir.Yoksa Cumhuriyet Sucukları kalite ve güveni bırakmaz.

Yazık be hayvana acıkmış yiyo ne var sanki :D

fare ortamlara akmış :D

ne olmuş yani farecik azıcık peynir yiyor...
şaka bir yana insanın peynir alası gelmiyor.
bu arada cumhuriyet sucukla meşhur bir marka diye bilirdim ben...
demekki fareli peyniri ilede meşhurmuş...

Bi hayırsever şu hayvancağıza bi duble rakı versin...Kuru kuru boğazında kalıcak...Hatta eliniz değmişken bir de kavun dilimleyin be abi....Yazıktır.....!!...:)

Geri