Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bir alım satım sitesinde çıkma afl ledli far gördüm adam fiyatına 600tl diyor normalde 2.700 eger bu farı alırsam benim arabamda çalışırmı bir bilgisi olan varmı
en son servise sordugumda olmuyor demislerdi. ama neden olmasın.... sonucta is bir yazılıma ve beyne bakar... bence ugrasmak istemiyorlar.... veya opel bayilere bu konuda resti çekti...
en son servise sordugumda olmuyor demislerdi. ama neden olmasın.... sonucta is bir yazılıma ve beyne bakar... bence ugrasmak istemiyorlar.... veya opel bayilere bu konuda resti çekti...
[/quote]
Kamera gibi ilave donanımların tesisatını çekmek hiç kolay değil. Fabrikasyon üretim aşamasında buna göre dizayn ediliyor. O yüzden standart xenon dan çok daha öte olan bir sistemi sonradan monte etmek imkansız gibi birşey.
bu hafta bizim prensi sünnet ettirdim.... kısmet olursa bu c.tesi gidiyorum. ama kapı içi ledleri diyorsanız onun için bir başlık açmıştım. resimleri paylaştımç. ;D
bu hafta bizim prensi sünnet ettirdim.... kısmet olursa bu c.tesi gidiyorum. ama kapı içi ledleri diyorsanız onun için bir başlık açmıştım. resimleri paylaştımç. ;D
[/quote]