adana-mersin buluşması...

olur ..valla aslında ben de pek bir yer bilmiyorum ama..aklıma hep restaurantlar geliyor..aslında şööööyle yeşillikli bir yer olsa ne güzel olur ...;)

daha güzel olabilir ama sıcakta adanada yeşil bi yer kalmadı. malum kuraklık gibi bi sıcak var. bence fırsattan istifade bi restaurantta iftar yapalım hemde tanışmış oluruz. serin klimalı bi restaurant

tamam o zaman..Mersin yolunda Gözenler Restaurant var..çok da güzel bir yer..nasıl olur ?

tamam o zaman..Mersin yolunda Gözenler Restaurant var..çok da güzel bir yer..nasıl olur ?

hiç gitmedim ama olabilir neden olmasın. tam olarak nerde biliyormusun

ozaman istersen duyurular kısmına bi ilan açalım 28 ağustosta senin dediğin yerde toplanmak için ancak orayla görüşmek lazım o gün uygunmu malum ramazan.

olur Gökhan...yerini biliyorum evet oranın...güzel bir yer...ben sana msnimi ve telefonumu vereyim pm atayım..eklersen sevinirim..hangimizin konuyu açacağına da karar vermiş oluruz...ama bunu bugün içinde kararlaştıralım olur mu ?

Beni çağıran yok.....

beni çağıran yok.....

ne demek gel buyur.
Ama yer konusunu halletmeye çalişiyorum.
Bu akşam çözeyim zaten duyurular bölümünde açacağim.
Yer konusunda anlaşmaya çalişiyoruz.yarin kesinleşecek.

ne demek gel buyur.
Ama yer konusunu halletmeye çalişiyorum.
Bu akşam çözeyim zaten duyurular bölümünde açacağim.
Yer konusunda anlaşmaya çalişiyoruz.yarin kesinleşecek.

Allah razı olsun. Ben başkası için söyledim abi gırgırına :) Az sonra yazar bana kıyamazZzZ :D:D

allah razı olsun. Ben başkası için söyledim abi gırgırına :) az sonra yazar bana kıyamazzzz :d:d
tahmin ettim sabah kahvesine yazdin bakalim org. Beraber yapmaya çalişiyoruz az önce görüştük ondan hemen bilgileri sanada vereyim dedim:)

Allah razı olsun. Ben başkası için söyledim abi gırgırına :) Az sonra yazar bana kıyamazZzZ :D:D
tabi ki gel ...başımüstünde yerin var Berkaycım..ama sen unuttun beni :hıh:sana tabi ki kıyamam kuzucum..;)

Geri