adana-mersin buluşması...

insan bu sıcaklarda oraya atmak istiyor kendini zaten.

Adana-Mersin biraz hareketsiz buluşma konusunda gelin siz Bursa'ya buluşma yapalım size özel :)

VALLA DOĞRU KİMSEDE TIK YOK ZAMAN MEKAN BELİRLEYİN YAPALIM ŞU İŞİ HADİ ARTIK AĞUSTOSUN 1 i PAZARA DENK GELİYOR. BENCE UYGUN MEKANIDA ADANAYI İYİ BİLEN BİRİLERİ BELİRLESİN TOPLANALIM İŞTE KONU AÇILDI HAVADA KALDI

Sabah kahvesi konuyu açtin devaminida getir noktayida sen koy organizasyonu yapalım işte

katılım yok ki yeterli seviyede rağbet yok

katılım yok ki yeterli seviyede rağbet yok

forumda şöyle bi uygulama yokmu nerden kısmında adana yazan herkese davet göndersek olmuyormu varmı böyle bi imkan

Hımmm onun bi kısayolu var mı bilmiyorum ama üye listesine girip tek tek araştırmanız lazım o da uzun sürer. ama en azından aktif olan üyelere ulaşabilirseniz, bi sonuca varırsınız.

yaa en azından bildiklerimize yollasak..tarsusta oturan bir arkadaşım daha var bu siteden,ben ona da ulaşayım..ağustosun 1 ine diye anlaşmaya varalım hep beraber bence..olmaz mı ??

yaa en azından bildiklerimize yollasak..tarsusta oturan bir arkadaşım daha var bu siteden,ben ona da ulaşayım..ağustosun 1 ine diye anlaşmaya varalım hep beraber bence..olmaz mı ??

dediğim gibi ağustos 1 mantıklı bana uyar. laf lafı açıyor bölümünün sorumlusunu tanıyorsan bi rica etsen adanalılara bu organizasyonu duyurabilirmi kısa yoldan

ben bildiklerime ulaşmaya çalışayım,herkesin de vardır belki tanıdığı adana y ada mersin den..birkaç kişiyi biliyorum ben..ulaşayım ben bi onlara..

noldu buluşmuyoruz herhalde :(

Geri