Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
muhakkak vardir ..ama arastirmaya devam etmen lazim .ben Adanada olsaydim böyle bir bulusmaya katilirdim dogrusu ne güzel olurdu..gerci tam 4 hafta sonra Adana dayim...
BU YAZIYI HANGİ ADANADA YASIYAN OPEL SAHİBİ ARKADASIM VARSA lütfen msn nesine opelim.netten yazıp eklesın b34b1974@hotmail.com arkadaslar mendereste arada bulusurz yüzyüze sohbet ederiz araclarımıza bakarız millet yapıyo bizim ne eksigimiz var buradan tüm dünyayı davet edek fazla mı abartım ne
ozaman söyle yapalim ben temmuzun basinda iznimi kullanmak icin Adanaya (osmaniye )geliyorum temmuz ve agustosun ilk haftasina kadar memleketteyim bir bulusma düzenleyebilirsek bende aranizda olmaktan mutlu olurum hadi bakalim Adanalilar ..hic böyle bir bulusmaya katilmadim vallahi benim icinde müthis olur..
valla benle beraber 4 kişi olduk bende hayatım boyunca hiç böyle bir buluşma yaşamadım farketmez ya yakın illerde kim varsa biri bu organızasyonu yapmalı mahirin arkadasım demıstı adana da 106 cılar var hondacılar var opelcıler yok de gayrı ADANALILARRRRR NEREDESINIZZZZZZ