Adana da opelciler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan intaland
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar müsait olursam bende katılmak isterim iyi olur düşünce güzel selamlar saygılar

erenilter

valla işte biraz bekleyelımde sayı bellı olsun öylee boş olmazzz :) gün belirleriz birimiz mangal alır birimiz et alır birimiz salata yapar çoluk çocuk eşli bir yer belirlenir yada bekar abi hem yarım ekmek ete vururuz hem sohbet eder tanısırız hemde araclarımıza bakarız MANGAL YAPMAYACAKSAK ADANALI OLMAMIZIN NE ANLAMI VAR FARK VAR SENINLE BENIM ARAMDA :) :) :) HAYDİ ADANALAILARRR OPEL MANGAL ŞALGAM BULUSMASI GÜN DAHA BELLİ OLMADIIIII YETİŞİN

dedigim gibi temmuz ayinda olursa ben gelirim saga sola gidecegim ama bir tarih belirleriz ben osmaniyedeyim ama bu bulusmaya zamanimi muhakkak ayiririm...

Arkadaşlar bende katılabilirim, tarih belli olsun.

tarihten ziyade cok kişi olalım öyle toplanalım :) ben hemen hemen her akşam menderesteyım :) honda tokatlıyorum :)

dikkat et

tarihten ziyade cok kişi olalım öyle toplanalım :) ben hemen hemen her akşam menderesteyım :) honda tokatlıyorum :)

Ahttp://videos.streetfire.net/video/K20a2-Civic-SI-100200kph_558911.htm

Adanada sağlam hondalar var biliyorum...Çarpmasınlar sonra :)

Son düzenleme:
o bahsettigin videodaki araba ruhi abinin arabası. Arkadaslar ben her aksam mendereste saklıbahçenin ordayım. hondacı ve seatci arkadaslarımla birlikte her aksam oturuyoruz. buyurup gelmek isteyen arkadaslarımı beklerim. saklıbahçenin yanındaki sıkmacı da oluyoruz her zaman . aksam 8-9 dan sonra orda oluyoruz. gelmek isteyen arkadaslar görür orda zaten bizi ve araçları. sexton@hotmail.it benm msn adresim. 0505 383 52 98(alperen) bu da numaram. adana da bulusma olursa seve seve katılırım.

Son düzenleme:
hani adanadan baska arkadas yok mu :)

Tarsustan Beni Ve Sarı Şeker'ide ekleyin arkadaşlar listeye :)

evet umut ve seker de geliyor hadi adana bulusmasini hizlandiralim bakin ben haftaya adanadayim..sonra gec kalinmasin temmuza halledelim su bulusma isini..

Geri