Adaletin bumu dunya?!?!?!?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
baba parasıyla yada başka bir şekilde elde edilerek alınmış ferrari dense, kendi alın terimle kazandığım paramla aldığı corsayı sürmek daha tatlı gelir bana..! nasip olurda çocuğumda olursa ferrariye değilde kendi alın teriyle alacağı Vectra ya binsin yeter bence..!

Valla sizi bilmiyorumda, sahsen ben o kadar zengin olsam bile cocugu haddinden fazla simartmam, o kadar parayi bir arabaya verebilecek olsam bile genede ne bileyim Porsche jeep falan gibi daha guvenli bir araba alirdim. Ferrari ile dolasmak bana sanki motosikletle dolasmak gibi geliyor. Kullandiklari malzemeler cok hafif malzeme. Guvenlik yonunden pek guvenilecek aletler degil gibime geliyor.
Ayrica herkesin hayat gorusunun farkli olacaginada saygi duyarim. Ben boyle buyutuldum, dogru olduguna inaniyorum, o yuzden hayat gorusum boyle. 16-17 yaslarinda yaz tatillerinde babamin ofisinde calisirdim, butun elemanlar gazete okurken babam bana tuvalet temizletirdi. Patron koltuguna oturmayi herkes becerir, daha sonra bu koltuk sana kalacaksa ise tuvaletten basla mantigiyla buyuttu. Her ne kadar o zamanlar cok agir geldiysede su an babama tesekkur ediyorum beni oyle yetistirdigi icin. Daha 19 yasinda 350 000 euro luk arabayla dolasan cocugun hayatta birseyleri haketmenin ne demek oldugunu anliyabilecegine inanmiyorum. Ama dedigim gibi bu sadece benim hayat gorusum, baska birinin farkli dusunmeside son derece normaldir,saygi duyarim.

kaan abi sana aynen katılıyorum ben 5 yasımdan bu yana babamın dükkanı giden biriyim kendimi bildim bilelide yazın o dükkandayımdır 12 yasımdan bu yana tuvalette temizledim paspasda attım dükkanıda süpürdüm asla gücenmedimde para gerÇekten kolay kazanılmıyo kazanmayı gördüğünde harcamayıda biliyosun ben lise hayatım boyunca tatil yapmadım dükkan açtım yasım 19 tek basıma dükkan açıp çekip çewirebiliyorum we bunu herkes yapamaz altımda bi astrama wardı kaza yaptım gitti su an arabam yok babam su an istese elinden gelenin en isiini alır almıyosa bi bildiği wardır ben zaten mahcubum lafı uzatmayım ben olsam cebimdeki paranın hesabını bilmesem bile oğlumun altına bu kadar pahalı bi araba almam sunu DÜŞÜNELİM FERRARİDEN SONRA HANGİ ARABAYA BİNDİRCEM OĞLUMU ????:confused::confused::confused:

baba parasıyla yada başka bir şekilde elde edilerek alınmış ferrari dense, kendi alın terimle kazandığım paramla aldığı corsayı sürmek daha tatlı gelir bana..! nasip olurda çocuğumda olursa ferrariye değilde kendi alın teriyle alacağı Vectra ya binsin yeter bence..!

aynen katılıyorum alın teri ile aldığı şahini değerini bile daha ii bilir insan babanın olunca nasıl olsa yaplır mantığ olunca kıymet bilinmiyo 19 yasında ferrariye binerse 30 yasında hangi arabaya binebilir hadi o devran öle dönmedi o cocuk ferrariden inip opele binerse zoruna gider....

arkadaşlar burda gariban felsefesi yapmaya gerek yok adam banka sahibi milyar dolarları vardır ne yani çocuğunu gidip bankada temizlikçimi yaptırıcak yada veznede mi çalıştırıcak.. mantıklı olun biraz..

bence şu yorumları o kadar paranız oldumu yapın para olmadan gariban felsefesi yapması kolaydır o çocuğa gelince o çocukda hiç bir zaman öyle deli gibi çalışmaz babasının bankasında okuldan sonra direk yönetime girer sonra bankanın başına geçer..

bende 12 yaşımdan beri çalışıyorum 20 sene olmuş çalışıyorum ama mantıklıda düşünüyorum benim çekdiğim sıkıntıları niye oğlum çeksin ben mazoşistmiyim param olursa ki inşallah olur istediği bir aracı alırım sonrasında kendi ekmeğini kazanır kendi arabalasını alır evini barkını kurar yoluna bakar..

Her kez bütçesi doğrultusunda kendisinden sonra gelene bir şeyler katmak zorundadır yoksa sizde oğlunuzda olduğunuz yerde sayarsınız.. buda benim görüşüm

Araç paramparça olmuş.Arabanın markası hiç önemli değil.Ama hız ve kaza çok üzücü.:(
Bu tip fotografları görünce korkuyorum.Ben hız yapmıyorum ama böyle hızlı giden bir sürücü bana çarpsa ,kaçacak manevrayı yapmayıda bilmem..
Hız güzel birşey değil:(

200 carpmiş araba paramparca olmamişş şans allah korumuşş

Kaanik arkadaşın ne demek istediğini zaten anladım ve şahsi görüşlerinede saygı duyuyorum.

Ama kaanik arkadaşa destek amaçlı yazan arkadaşlar için;

arkadaşlar burda gariban felsefesi yapmaya gerek yok adam banka sahibi milyar dolarları vardır ne yani çocuğunu gidip bankada temizlikçimi yaptırıcak yada veznede mi çalıştırıcak.. Mantıklı olun biraz..

Aynen katılıyorum...

Son düzenleme:
Ben Kaan abimin her dediğine harfiyen katılıyorum. Genç kardeşlerimi geçersek, hepimiz o yaşları yaşadık. O yaşta bir insanın bilinç düzeyi ne olabilir, hele de babası banka sahibi ve altında 350bin$ lık araba çekmiş birinin? O çocuğun altına o arabayı verirseniz basar tabi, "oğlum basma" deseniz döner "baba sağ şeritten 50 ile gideyim diye mi ferrari aldın bana?" der, mal mal yüzüne bakarsınız. Sonra da gider 200 le duvara da çarpar, kamyon altına da girer, duran araçlara da çarpar. Bana da babam 5 sene önce bir ferrari almış olsaydı eminim ben şimdi ölü olurdum... Kaç kere Broadway den canlı çıktığıma kendim şaşırdım çünkü.

Ben de isterim benim çocuklarım benim çektiğim sıkıntıları çekmesin. Ama hangi sıkıntıları? Bu demek değil ki aklı başında olmadığı bir zamanda altında bir ferrari olsun. Ben ferrarim olmadığı için sıkıntı mı çektim hayır?

Ya o çocuk ve arkadaşı o arabada ölseydi? Acaba buradaki yorumlar aynen böyle mi olurdu? O zaman bu yazıların yarısında "19 yaşında çocuğa ferrari verirsen olacağı bu" yazıyor olur muydu acaba?

zengin veledinin yaptığı bir kaza konusu ne hale gelmiş?!
yapmayın arkadaşlar Kaan kendi dünya görüşünü dile getirmiş ben de Kaanla aynı fikirdeyim karun kadar zengin de olsam,kendim her naneyi yerim,her marka model araca binerim parayı su gibi akıtırım erdal acar gibi garsonlara 5000 usd bahşiş veririm :D ya da gemi alır cocugumu tüccar olmadı birkaç gemicik daha alır armatörlüğe heves ettiririm :D falan filan ama asla çocuğumu adam gibi yetiştirmeden, hayatı öğretmeden altına ferrari falan almam sonradan vicdan azabı çekmemek için....

yorum yok

Geri