Valla sizi bilmiyorumda, sahsen ben o kadar zengin olsam bile cocugu haddinden fazla simartmam, o kadar parayi bir arabaya verebilecek olsam bile genede ne bileyim Porsche jeep falan gibi daha guvenli bir araba alirdim. Ferrari ile dolasmak bana sanki motosikletle dolasmak gibi geliyor. Kullandiklari malzemeler cok hafif malzeme. Guvenlik yonunden pek guvenilecek aletler degil gibime geliyor.
Ayrica herkesin hayat gorusunun farkli olacaginada saygi duyarim. Ben boyle buyutuldum, dogru olduguna inaniyorum, o yuzden hayat gorusum boyle. 16-17 yaslarinda yaz tatillerinde babamin ofisinde calisirdim, butun elemanlar gazete okurken babam bana tuvalet temizletirdi. Patron koltuguna oturmayi herkes becerir, daha sonra bu koltuk sana kalacaksa ise tuvaletten basla mantigiyla buyuttu. Her ne kadar o zamanlar cok agir geldiysede su an babama tesekkur ediyorum beni oyle yetistirdigi icin. Daha 19 yasinda 350 000 euro luk arabayla dolasan cocugun hayatta birseyleri haketmenin ne demek oldugunu anliyabilecegine inanmiyorum. Ama dedigim gibi bu sadece benim hayat gorusum, baska birinin farkli dusunmeside son derece normaldir,saygi duyarim.