acilll brc seq 24 mü fast mi ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sertcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sertcan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar karar veremiyorum.kullanan arkadaşlar aradaki farklar neler, aracıma göre hangisi daha iyi sorunsuz olur, lütfen yardımcı olun. şimdiden teşekkürler.

sequent FAST eski versiyondur, üretimi ve ithalatı kasım ayında bitiyor. Güncel sistem Sequent 24 tür. garanti ve diğer koşullarda 2A mühendisliğin koşulsuz müşteri memnuniyeti güvencesindedir.

sequent 24 my 07 en son versiyonu sanıyorum

fast i arkadaşımın passatına tatırdık gayet memnun şimdiye kadar hiç problem çıkarmadı.24 konusunda hiç bir fikrim yok????

biz aracımızda fast kullanıyoruz...araşitırma yaparsan fast modeli daha sorunsuz bi kit.arge çalışmaları bitmiş ve sorunlar tam olarak çözülmüş bi sistem.97 vectra 2.0 kullanıyorum ve daha tek ayara gitmedik.200 ü gördüm ama daha giderdi tahminimce...neyse,sequent 24 ise arge çalışmaları devam eden bi sistem! biz taktırırken duyulmuş birkaç yerle görüştük ve o zaman fast modeli 100-150 ytl daha pahalıydı ve her ikiside mevcuttu.ama ustaların ısrarla fast demesi üzerine onu taktırdık ve inan hiç pişman değiliz.16.500 km olmuş takılalı maaşallah:) yaz kış fark etmiyo çekiştede,çalışmasında da...

Seq. 24

Fast eski versiyondur. İkisi arasında tercih yapacaksan tabii ki seq. 24
Hem bugün arasanız kolayla fast bulamassınız diye düşünüyorum. Belki bazılarının ellerinde kalmıştır.
Selamlarımla..

kasım ayından sonra FAST'in üretimi bitiyor arkadaşlar. o kadar güncel bir cihaz olsa neden üretimden kalksın?? Kasım Ayından sonra 3 model kalacak
BRC Sequent 24 ve BRC Sequent 56 ...Bayilerin elinde FAST tükenmeye başladı. Turitel denilen firma artık BRC FAST getirememeye başladı
ayrıca garanti olayı da sorun, Bana sequent24 kiti getirin bozuk, hatta kullanıcı yüzünden olsundeğiştirmek zorundayı garantiden.Bunu Fastte yapamazsınız. İsterseniz Bi fasttaktırdığınız yere, Birde 2Amühendislik Bayiisine gidin.

Üretimden kalkmış bir şeyi kullanmak ne kadar doğru olur, yorumunu size bırakıyorum

Son düzenleme:
kasım ayından sonra FAST'in üretimi bitiyor arkadaşlar. o kadar güncel bir cihaz olsa neden üretimden kalksın?? Kasım Ayından sonra 3 model kalacak
BRC Sequent 24 ve BRC Sequent 56 ...Bayilerin elinde FAST tükenmeye başladı. Turitel denilen firma artık BRC FAST getirememeye başladı
ayrıca garanti olayı da sorun, Bana sequent24 kiti getirin bozuk, hatta kullanıcı yüzünden olsundeğiştirmek zorundayı garantiden.Bunu Fastte yapamazsınız. İsterseniz Bi fasttaktırdığınız yere, Birde 2Amühendislik Bayiisine gidin.

Üretimden kalkmış bir şeyi kullanmak ne kadar doğru olur, yorumunu size bırakıyorum
abi senin yerin ankarada nerde

İşyerimi Revizyona soktum. 20 günde biter demiştim ama 20 gün daha sürecek gibi :( araçlara boya vs değmesin diye şimdilik araç almıyorum.. biraz sabretme imkanınız varsa Sizinle Bu ayın sonuna doğru irtibata geçerim

İyi günler diliyorum

abi senin yerin ankarada nerde

Geri