Acİll

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Denizlili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen ofis kancası olabilir örnek
diagnose4.jpg

Şönt Atacaksın Yani Köprü Yapacaksın

saol kardeşim tamam onu bi yapalım bakalım nasıl olcak bugünde aynısını duydum biri daha söyledi böyle yapcam onu tekrar teşekkür ederim saol

aynen ofis kancası olabilir örnek
diagnose4.jpg

bugün ben bunu denedim ataç derler ya ondan bu şekilde bi parça koparıp yapmaya çalıştım ama bi sonuç alamadım ya ben yapamadım yada obje seçimim yanlış bi defa denedim devamını getirmedim aynısını bi daha uğraşcam . tekrar yapınca sonucunu size aktarırım sağolun yardımlarınız için teşekkürler.

Özür dilerim Omega ile karıştırdım vectra B lerde bu şekilde 4 ve 6 birleştirilecek Aklım Omegamda kaldı ;) özür dilerim
4 şase 6 beyin olmalı
obd-stecker.jpg

Özür dilerim Omega ile karıştırdım vectra B lerde bu şekilde 4 ve 6 birleştirilecek Aklım Omegamda kaldı ;) özür dilerim
4 şase 6 beyin olmalı
obd-stecker.jpg

sorun yok kardeşim demek ki ondan olmamış tamam birde böyle deniyelim bakalım .arıza gösteren yerde kod yazacak demiştin dimi

hayır arıza lambası ilk verdiğim resimde örnek var yanıp sönüyor bekliyor tekrar yanıyor bekliyor derken size bir kod verecek o resimi yanıp sönen arıza resmini dikkatlice takip edin sonunda örnek 0340 arıza kodu veriyor,aynen öyle bakacaksınız korkmayın birşey olmaz sıfırlanmaz,kaçırırsanız tekrar başlıyor ama bir değil iki veya üç arıza varsa sırası ile gösterir tekrar başdan başlar,kancayı takın kontağı çevirin araç çalışmayacak göstergeler yanacak.Kolay gelsin,o arıa lambası örneğini de ekliyorum dikkatlice bakarsanız kolay anlaşılır ;)
mkl_anim.gif

Geri