acill 2 parça boyalı pert araç olurmu yaw

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan namesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
usta pert ıllakı dıstan olcak dıye bısey yokkı aracı kaldırıma vurmustur makasları yamultmustur arac pert olmustur.. alttan darbelıdır buyuk ıhtımal o arac...

bir arkadaşım piyasa değerine 2007 punto aldı.Alırken arabayı göstermedik yer bırakmadı,titizdir.boya değişen yok,yetkılı servisten belgeletti,daha sonra kasko yapacakken aracın pert oldugunu öğrendik.Araba orta refüje girmiş ve alt takımda büyük hasar varmış,perte ayırmışlar!! söz konusu araçta da bu gibi bir durum olabilir.

fiyatı uygunsa arabaya bakılır sahibinin söyledğinn dışında bi sıkıntısı yoksa alınır niye alınmasın ben çok 2 parça boyalı perte çıkmış araç gördüm önden bi dokunup airbag açması yeter kaskona ben bunu istemyorum kardeşim perte çıkarın dersin olur biter.

benim de önceki arabam pert kayıtlıymış 2 yıl bunu bilmeden arabama bindim ama satarken 5 lira zararına vermek zorunda kaldım fiyatı makulse alınabilir ama içinize sinmesi önemli ben arabamın pert olduğunu öğrenince üçe beşe bakmadan verdim gitti hala aklıma geldikçe dellenirim bu arada aracı kasko yaptıramazsınız bunuda unutmayın satarken sıkıntılı olur her önüne gelen önce tramer sorgusu yapar alıcısını bulmak kolay olmaz ben zararına verdim bana akıl parası oldu 1 yıla yakın sürede satılıkda kaldı benden söylemesi bunları düşünüp öyle karar verin derim

Siz iyi niyetli olabilirsiniz ,sanırım aracın uygun fiyatı sizi cezbetmiş.Ancak öncelikle pert sebebinin ne oldugunu gercekten ögrenmenizde fayda var.Bazı insanlar perte çıkmış arabaları ,güneş yanıgından boyalı diye satıyorlar.Bu piyasada güvenip ikinci el araba almak gercekten cok zor.Pert olayını herkes sizin gibi makul karşılamayabilir.Ayrıca satarken de zorlanacagınızı göz önüne almalısınız.Amaç bu araca uzun süre binmek ve keyfini sürmekse, belki sorun olmaz ama bir kaç sene sonra sıkıştım satıyorum derseniz, gerçekten piyasanın altına bir fiyata vermek durumunda kalabilirsiniz.Artıları ve eksileri bir tarafa koyup , size mantıklı gelen seçenek neyse ona göre karar verin.

zaten her şey dengeli değilmi pert olduğunu bilerek alsada neticede piyasa fiyatına almıycakdır.. herhalde 5-6 bin tl düşüğüne alıcakdır satarken bu orandada düşüğe satıcakdır.. zaten değerinde alma yada satma diye bir şey söz konusu değil satarkende elbet ucuz fiyatından dolayı cezbedeci olucakdır diye düşünüyorum benim fikrim tabiki.
zaten arkadaşıda cezbeden ucuz fiyatı olmuşdur herhalde yoksa niye düşünsün pertli aracı.

Ucuza alır ucuza satarsınız sıkıntı olmaz eger bınmek ıcın ıstıyorsanız, ayrıca kasko yapılmaz dıyen arkadaslar var .. öyle birşey yok kasko sırketlerı yapıyor artık , benım arkadasımda pert kayıtlı m3 var ak sıgortadan yapıyor kaskosunu ama normalınden 400-500 fazla ödüyor..

Geri