acill 2 parça boyalı pert araç olurmu yaw

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan namesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
önden hızlıca kaldırımada çıkmış olabilir sağ sol çamurluk değiştiyse arkasındaki şasi ön takım vs bir sürü şey yani

bilmeden görmeden arabanın şusu olmuştur şöyle kaza yapmıştır saçmalamayın yaa.
PERTE ÇIKARTMAK İÇİN HERHANGİ BİR SINIR YOK!!!

sizin aracınızın kaskosunu bozmadan yaptırabileceğiniz bir hasar için o aracı perte çıkarttırılabilir-çıkanı gördüm.
yani illla takla atan su basan yok şurası burası kaza yapan araçlar perte çıkacak diye bir kanun yok sigorta şirketi senin arabana bir bedel biciyor sen paraya satıyorsun onlarda daha fazla para kazanıyor sende arabandan sogumuş oluyorsun....

Aracı soran arkadaşta
al aracı sok yetkili servise neyi değişmiş ne olmuş öğren kafana yatarsa al.
al sat yapacak haliniz yoksa piyasadanda fiyatı makul oldugu için alınır.

telefonla konuşur gbi yapıp, yavaş yavaş uzaklaşın o araçtan ;)

sigortacılar kerkenez değil, illaki vardır pert olacak kadar hasarı, toplayan arkadaşlarda çıkma parça kullandıysa aynı renk arabanın parçalarını denk getiriyorlar al sana araba 2 parca boyalı, belkide alttan darbeli. vs.vs.

Sigortacılar hasarları ödememek için can atarlarken, her isteyenin aracını "müşteri memnuniyeti" ilkesine dayanarak perte çıkarmazlar. Bir aracı perte çıkarmanın koşulları vardır, bu koşullar oluşmuş ise araç perte çıkarılır. Bu araçların en fazla para tutan yerleri mekanik aksamları olduğuna göre araştırmaya öncelikle oradan başlamak lazım.

aslında trdeki şu mantık çok saçma geliyor bana ben amerikadayken hiç böyle bişey yoktu yani araç boyansa da orjinal boyayla serviste boyanıyor yada yine orjinal fabkasından çıkan parcayla değiştiriliyor neden değer kaybediyor bunu anlamıyorum orda bu tarz şeylerde problem olmuyordu çok büyük kazalar örneğin şasi falan yamulmuş tekrardan şasi onarılmışsa falan o zaman değer kaybediyordu araçlar

bence alınır arkadaşım al derim ben daha önce 4 bin tl aşağı fiyata 2006 civic aldım pert kayıtlı paşa paşa 2 yıl bindim sonra da sattım hiç problemde olmadı makul fiyat için bile alınır sadece.. 4 model düşük fiyatına gibi alıyosun sonuçta

aslında trdeki şu mantık çok saçma geliyor bana ben amerikadayken hiç böyle bişey yoktu yani araç boyansa da orjinal boyayla serviste boyanıyor yada yine orjinal fabkasından çıkan parcayla değiştiriliyor neden değer kaybediyor bunu anlamıyorum orda bu tarz şeylerde problem olmuyordu çok büyük kazalar örneğin şasi falan yamulmuş tekrardan şasi onarılmışsa falan o zaman değer kaybediyordu araçlar

bizden ve bizim insanımızdan kaynaklanan sorunlardan alınmıyor tr de, neden dersen alıyorlar pert arabayı attan darbeli vs. işlemci aracı 250bindne 100bine çekiolar km yi üzerine değişen boya yok diye satan şerefsizler oldugu için ve bunlardan piyasada çok olduğu için o yüzden millet boyalı veya kazalı araba esnaftan arab almaya korkuyorlar..

her araba alanın bir kötü anısı vardır.

Bende aracımı satlığa çıkardım tam olarak neresinde ne var bilmiyordum boya olarak.En son kendi cebimden verip exper'e soktum aracı kafam rahat vicdanen rahatım. Keşke herkes böyle olsa.

Ucuz etin yahnisi yenmezzzzzzz...

Geri