Acil yardımmm

firstemperor1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sprint booster için uygun cihaz bizim astralar için BDD251-400M aynı kolda satılan başka araç için yazıyor. Bizim araca uyarmi acaba. Acil cevaplarinizi bekliyorum bugün siparis vereceğim

Ynt: Acil yardımmm

dünya üzerinde bu modeli uygulayan ilk siz olacaksanız siparişini vermeyin.  general_hehe şaka bir yana daha önce referansı olmayan bir ürünü kullanmanızı tavsiye etmem. söylediğiniz modeli sırf işsizliğimden araştırdım fakat fazla sonuç bulamadım. genelde farklı markalar baz alınmış.

gogoank link' Alıntı:
dünya üzerinde bu modeli uygulayan ilk siz olacaksanız siparişini vermeyin.  general_hehe şaka bir yana daha önce referansı olmayan bir ürünü kullanmanızı tavsiye etmem. söylediğiniz modeli sırf işsizliğimden araştırdım fakat fazla sonuç bulamadım. genelde farklı markalar baz alınmış.

http://www.sprintbooster.it/doc/sprint_booster_catalogue_01_2008_eng.pdf

Linkte sprint booster için soket araç uyumluluk kodları yazıyor. Astra ile birkaç model aynı kodu kullaniyor

Sprint booster kullanan çok astracı var forumda da var

Can araç üzerinde deneme şansın varsa ilk başta dene derim..

yavuzozkan link' Alıntı:
Can araç üzerinde deneme şansın varsa ilk başta dene derim..
yavuz multımedya cıhazını aldın sprıntbosterı ne zaman alıyon pekı  evill2

Deneme şansım yok internetten alacağım. Forumda kullanan arkadaşlar var bi el atsalar

Can bir alsın sonra bize de sıra gelir :D

bi yardımcı olun arkadaşlar. forumda kullanan üyelerimiz var. cihazlarının koduna bakıp buraya yazmaları mümkünmü? Ulaş Bey, Tolga Bey sizlerde var sanırım sprint booster

alınca yorumlarınızı bekliyoruz

ALABİLSEM

Geri