acil yardım......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan batu_740
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Performans bakım masrafı ve ekonomiklik..cevabınızı bekliyorum ama nedenleriyle söylerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
tabii ilgi çekerse de fena olmaz... Bu arada araştırmalarım sonucu 3. maddeyi 2001 - 2004 arası 130 luk 2.0 passat mı ( en az confortline ) şıkkını eledim.İlginize

Son düzenleme:
resimdeki opel vectra mı satıp yeni bir araç almak istiyorum ama bir türlü ne alacağıma karar veremedim...
LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN....
1.) 2001 - 2004 arası 130 luk 1.9 TDI passat mı ( en az confortline )
2.) 2001 - 2004 arası 150 lik 1.8t passat mı ( en az confortline )
3.) 2001 - 2004 arası 130 luk 2.0 passat mı ( en az confortline )
4.) 2004 model 2.0 Gts opel vectra mı
5.) 2006 model 2.0 turbo opel vectra mı

NOT : Ayrıca 2003 model 2.0 passatlar neden tutulmuyor yani piyasası yok.Bunu çok merak ediyorum.
şimdiden yardımlarınız için teşekürler.......

İkisini de bilmiyorum, kullanmadım. Ama kullanıcı arkadaşlardan aldığım yorumlar, övgüler neticesi benim önceliğim işaretlediğim Passat ve Vectra şeklinde.

Yorumlarınız için teşekürler

Son düzenleme:
1.9 cdti vectra bence :good:
Nedenini hiç bilmiyorum ama sanayiye dizel Vectra girince ustalar biryerlere saklanıyorlar, yüzleri asılıyor. Bence ya tamiri, ayarları çok zor o nedenle araç en ufak bir hatayı kabul etmiyor, ya da motor biraz karmaşık anlamıyorlar. Gerçekten asıl nedeni nedir ben de çok merak ediyorum.

benim bildiğim kadarıyla opelin dizelinden uzak durmak gerek

Nedenini hiç bilmiyorum ama sanayiye dizel Vectra girince ustalar biryerlere saklanıyorlar, yüzleri asılıyor. Bence ya tamiri, ayarları çok zor o nedenle araç en ufak bir hatayı kabul etmiyor, ya da motor biraz karmaşık anlamıyorlar. Gerçekten asıl nedeni nedir ben de çok merak ediyorum.
nedense oyle

2006 veccy turbo dururken diğerlerine bakmam bile :) Gts yi tenzih ederim :) Tabiki benim fikrim...

passatın düşük km sini bulabilsem.

Geri