- Konuyu Başlatan
Performans bakım masrafı ve ekonomiklik..cevabınızı bekliyorum ama nedenleriyle söylerseniz sevinirim.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
resimdeki opel vectra mı satıp yeni bir araç almak istiyorum ama bir türlü ne alacağıma karar veremedim...
LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN....
1.) 2001 - 2004 arası 130 luk 1.9 TDI passat mı ( en az confortline )
2.) 2001 - 2004 arası 150 lik 1.8t passat mı ( en az confortline )
3.) 2001 - 2004 arası 130 luk 2.0 passat mı ( en az confortline )
4.) 2004 model 2.0 Gts opel vectra mı
5.) 2006 model 2.0 turbo opel vectra mı
NOT : Ayrıca 2003 model 2.0 passatlar neden tutulmuyor yani piyasası yok.Bunu çok merak ediyorum.
şimdiden yardımlarınız için teşekürler.......
Nedenini hiç bilmiyorum ama sanayiye dizel Vectra girince ustalar biryerlere saklanıyorlar, yüzleri asılıyor. Bence ya tamiri, ayarları çok zor o nedenle araç en ufak bir hatayı kabul etmiyor, ya da motor biraz karmaşık anlamıyorlar. Gerçekten asıl nedeni nedir ben de çok merak ediyorum.1.9 cdti vectra bence :good:
nedense oyleNedenini hiç bilmiyorum ama sanayiye dizel Vectra girince ustalar biryerlere saklanıyorlar, yüzleri asılıyor. Bence ya tamiri, ayarları çok zor o nedenle araç en ufak bir hatayı kabul etmiyor, ya da motor biraz karmaşık anlamıyorlar. Gerçekten asıl nedeni nedir ben de çok merak ediyorum.