acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EXPER_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EXPER_06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 95 model astra f 1.6 16v araba bazen seyir halindeyken tekleme yapıyor ve arıza lambasını yakıyor öyle yaparken vitesi boşa aldığımda stop ediyor ve ben gazı pompalamadığım sürece çalışmıyor. mutlaka gazı pompalamam gerekiyor.
tekler gibi yapıp arıza lambasını yaktığında gaza iyice yükleniyorum4-5 bindevirlerde kullanıyorum. arabayı biraz yüksek devirde kullandıktan sonra kendini toparlıyor ve vitesi boşa aldığımda stop etmiyor.
arabayı benzinde kullandığımda da aynı sorun var. yapamadıkları arızalar için ustalara çok kazıklandım. bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. şimdiden yeşekkürler.

arkadaşlar 95 model astra f 1.6 16v araba bazen seyir halindeyken tekleme yapıyor ve arıza lambasını yakıyor öyle yaparken vitesi boşa aldığımda stop ediyor ve ben gazı pompalamadığım sürece çalışmıyor. mutlaka gazı pompalamam gerekiyor.
tekler gibi yapıp arıza lambasını yaktığında gaza iyice yükleniyorum4-5 bindevirlerde kullanıyorum. arabayı biraz yüksek devirde kullandıktan sonra kendini toparlıyor ve vitesi boşa aldığımda stop etmiyor.
arabayı benzinde kullandığımda da aynı sorun var. yapamadıkları arızalar için ustalara çok kazıklandım. bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. şimdiden yeşekkürler.

Pekii kardesim atesleme kaplolarina baktirdinmi? onlar ne halde?
Atesleme bobinine baktirdinmi? bu daha cok anlattgin atesleme ile ilgili gibi geldi..:confused:

bencede ateşleme yada varsa hava akışmetre

conta yakmayasın???

egr valfinde sorun var temizlenmesi gerekiyor eğer aynı sorun olursa değişmesi gerekirr

pekii kardesim atesleme kaplolarina baktirdinmi? Onlar ne halde?
Atesleme bobinine baktirdinmi? Bu daha cok anlattgin atesleme ile ilgili gibi geldi..:confused:
baktim bagajda bol miktarda malzeme var :) ustalarin bozuk diye değiştirdiği ve başka arabaya takinca düzgün bir şekilde çalişan. Bagajdaki kablolari taktim denedim yine yapti. Sonra bagajdaki bobini taktim yine yapti. Hurdacilar sitesine gittim 8 bobin 8 buji kablosu denedim yine yapti.

egr valfinde sorun var temizlenmesi gerekiyor eğer aynı sorun olursa değişmesi gerekirr
egr valfini temizleteyim bi de öyle deneyim. Tekrar dönüş yaparim. Bütün maaşi arabaya yatirdiğim için ayin 5ini beklemem gerekecek. Inşallah sonuç alirim. Tüm arkadaşlarin ilgisine teşekkür ederim.

inşallah kesin çözüm olur. artık boş yere para harcamaktan bıktım. ama egr valfini birkaç yerde duymuştum.

Geri