ACİL YARDIM trgier değişimi için

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crskrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracım 2005 model 1,2 corsa c uzun yoldan yuklu bır sekılde geldıgm zaman ertesi gun ilk calıstırmamda şak şak dıye bıryere vurma sesı gelıo nerden geldıgını bulamadım bır usta trıger zıncırlı oldugu ıcın yapıoyor dedi degişmesi lazım deıler yardımcı olursanız sevınıırm
ilk çalıştırdığınızda gelen ses evet zincirden geliyor ve sonra kesiyor sesi bunun sebebi triger zinciri ve zincir hidroik gerici bunlar değiştikten sonra o ses gelmeyecektir

Bende de Opel Combo 1.3 CDTI var 2006 model 55 bin küsür km. trigeri ne zaman değiştirmem gerekir.
combolarda zaman yaarı zincirli kayış sistemi yok ve zincirinde değişim km si yok bunun için ses yaptığında değişiyor

Zincir zamanla boşluk yapıyor ama o boşluk alınabiliyor diye biliyorum. Zincirin değişme süreside 120.000 km idi galiba.

benım sımdı trıger zıncırımı degıstırmem gerekıo bana 190 bınde falan degısmesı gerekır falan demıslerdı zıncırlı oldugu ıcın bazılarıda zıncır ömürluk dıyor ustaya götürdüm degişmez bunlar dedı 200 bın km rahat yaparsın dedı yanlışmı yoksa

valla hemen değiştir ama hemen trigerin zincir değilse koparsa sibopları kesinlikle eğiyor 1000-1500 tl giriyor.tecrübeyle sabit

aynen
valla hemen değiştir ama hemen trigerin zincir değilse koparsa sibopları kesinlikle eğiyor 1000-1500 tl giriyor.tecrübeyle sabit

ama şöyle bir sorunda var her zaman yapmıo uzun yoldan araba yuklu bır sekılde geldıgım zaman bir sonrakı gun ılk calıstırmamda gelio ve 30 sn sonra kesıo bır daha yapmıo

arkadaslar tecrubesi olan varsa yardımcı olabılırmı acaba

Geri