acil yardım arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalcin36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yalcin36

Kayıtlı Kullanıcı
48-Muğla
merhabalar benim 1999 model opel astram var bir serviste önden gelen ses üzerine kontrol ettirdim ve Z rotlar ve sol rot başının değişmesi gerektiğini söylediler ben Kütahya dayım ve bu problemlerin tamir edilmesi ACİLL mİ? Malum kriz ortami :(
eger acil değişmesi gerekmiyorsa yazın yaptırsam sorun büyür mü?
selamlar

Son düzenleme:
merhabalar benim 1999 model opel astram var bir serviste önden gelen ses üzerine kontrol ettirdim ve Z rotlar ve sol rot başının değişmesi gerektiğini söylediler ben Kütahya dayım ve bu problemlerin tamir edilmesi ACİLL mİ? Malum kriz ortami :(
selamlar
korkma arkadaşım sadece ses yapar,bu seni rahatsız etmez ise maddi durum düzeldiğinde yaptırabilirsin :)

selamlar

Aslında rot ve rot başı rotiller vb. önemlidir; çünkü ön düzenle alakalı olduğu için sesten ziyada can ve mal güvenliği içinde önemlidir. Fazla yüksek sürat yapmadan kullanın ama ilerleyen zamanlarda sorunu çözmeniz gereklidir.
:)

teşekkür ederim arkadaşım saol ilgin için iyi geceler

Aşınma ne boyutta bilmiyoruz ama özellikle rotlar şakaya gelmez.

bır gun askerdeyım askerı arac transıtı kullanıyorum bırazda suratlıyım yanımda komutan var dedımkı komutanım ses var bır sorun var dedım yok yok dedı bır sey yok dedı dınlemedım tabı 13 aylık askerız artık yavasladım dıreksıyon sertlesdı yaklasık 10 20 gıbı bır surate dusdum araba tak ettı sol on teker rotıl ayrıldı oldugu yerde kaldı yolun bırazda ortasındayım arabada kıpırdamıyor hemen bır cekıcı cagırdık sanayıye cektık sımdı dusunuyorumda suratlı olsam ne olurdu

yanı demek ıstedıgım hıc ıhmale gelmez

korkma arkadaşım sadece ses yapar,bu seni rahatsız etmez ise maddi durum düzeldiğinde yaptırabilirsin :)
z rot neyse ama rot bası ıcın korkma demen bence cok yanlıs rot basının ne oldugunu bılıyorsundur umarım. rot basındakı boşluk azsa cok acıl degıldır ama rot bası sakaya gelmez cok yuksek bı fıyat cıkmaz degıstırmelısın arkadasım. rot ayarıda yapılacak

arkadaşlar dün gidip rotbaşı ve zrotları değiştirtdim arabam super oldu herkese iyi bayramlar

Geri