Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seninki MAM jant bildiğim kadarıyla.Seninkiler 6,5 diye biliyorum bende.Benimkiler 7 onu çok iyi biliyorum.
karakas benim jantlar işte ebadı buyuk bayagı cok dışarda kalıyor. ve benım jantın 6.5 ve 7 olmak uzere 2 modeli var. jantın uzerrındde offset nerede yazılıdır? bakayım ona gore konusalım. ama karakas sende benim surtme problemım uzerıne o kdr konuştum ben burda. bile bile lades oldun be abi.
o kdr konuşuldu. ofset li jant almayın. 195 yanaktan geniş almayın dendi. tamam 195 45 16 onu uyguladında, ofseti neden gozardı ettin.
İşte bi momo corse sevdasına kapıldım işte.İlla o olacak dedim,bir kaç yere sordum sürtmez dediler.Şimdi hepsini bulup hesap sormak lazım.Bu konularda ilk denemem,tecrübe ediyoruz işte.Düzelirse çok mutlu olacağım.Arkadaşlardan kim gördüyse çok beğendi.En çokta ben![]()
![]()
![]()
canını sıkma ya düzelir benimki düzeltiyse senin ki hayli hayli düzelir özelden de konuştuk ama sıkma canını çok güzel momo corseler bende alıcaktım ama bulamadım çok güzel olucak bence araban![]()
et yazan sey ofseti mesela 40ET yazar
6.5 7 de genişliği msela lastigin 195 yda 205 kısmına taban denk düsen genişliği
örnek bir jantta 6j 4x100 40ET