Bugün 9 km normal kullandıktan sonra 100-200 m kadar yüksek devirde aracımı kullandım. Dünde devirli kullanım sonrası devir saati sapıtmıştı. Bugün de tam park ederken devir saati stop etme noktalarına kadar indi çıktı. Bilgisayarda benzin tüketimi rölantide 2.7 lt/saat lere çıktı.
Zaten park etmiştim. stop ettim. tekrar çalıştırmak için anahtarı çevirdiğimde SOĞUTMA SUYU lambası ve MOTOR ELEKTR.ARIZA lambası ve SERVİSE GÖTÜR lambası yandı. Yinen de çalıştırayım dedim. Araba çalışmadı. 3-4 denemede devir saati 100 lerde iken gaz vererek çalıştırdım ama gaz vermeyince yine stop etti. 6-7 defa denedim. Sonunda rölantide çalışıyor fakat kaputu açtığımda motor çok sarsıntılı çalıştığını farkeetim. Akü ışığı normal. Radyatörü birazdan kontrol edeceğim.
Bu belirtilerden bana akıl verecek bir arkadas var mı?
Bu arada son benzini mi başka bir yerden aldım.
Zaten park etmiştim. stop ettim. tekrar çalıştırmak için anahtarı çevirdiğimde SOĞUTMA SUYU lambası ve MOTOR ELEKTR.ARIZA lambası ve SERVİSE GÖTÜR lambası yandı. Yinen de çalıştırayım dedim. Araba çalışmadı. 3-4 denemede devir saati 100 lerde iken gaz vererek çalıştırdım ama gaz vermeyince yine stop etti. 6-7 defa denedim. Sonunda rölantide çalışıyor fakat kaputu açtığımda motor çok sarsıntılı çalıştığını farkeetim. Akü ışığı normal. Radyatörü birazdan kontrol edeceğim.
Bu belirtilerden bana akıl verecek bir arkadas var mı?

Bu arada son benzini mi başka bir yerden aldım.