arkadaşlar merhaba... aracım 1 haftadır 5. viteste 1-2 saniyelik gaz kesiyor.. düz yol veya yokuş farketmiyor... sabit bir hızla giderken, birden ayağınızı gazdan çekmiş gibi araç yığılıp sonra tekrar kendine geliyor... önceden arada sırada yapıyordu önemsemiyordum... şimdi hergün yapıyor !.. arıza ışığı yakmıyor... servise götürdüm.. baktılar normal dediler... geçici arıza vermiş dediler... saçma bi arıza( P0513)... bunun nedeni ne olabilir... daha önce başına gelmiş olanlar veya bu konuda bilgi sahibi olanlar.. lütfen bir fikir verin... 4 ay sonra garanti bitiyor... bu olay başladığı gün aracımı çalıştırdım çat çat ses geldi motordan..stop ettim tekrar aynı şekilde çalıştı... sanki sanki kutup başları şase yapar gibi ses... bunada normal dedi servis... özellikle sabahları öyle ses gelebilir dedi... yürütünce aracı ses kesildi zaten.... neyse onu bi daha yapmadı zaten... bence servis sallıyor gibi... nedir bu gaz kesme olayı... alt viteslerde sorun yok gibi... bu konuda bilgisi olan arkadaşlar... yardımlarınızı bekliyorum....
teşekkürler...
teşekkürler...