açık kalan far

teknik41

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar altı yedi ay önce 2000 model astra 1.6 cd satın aldım. aracım çok güzel hele yol bilgisayarı herşey için uyarılarını ekrana yazıyor fakat farı açık unutunca ikaz sesi vermiyor. sırf bundan ötürü 5-6 kez yolllarda kaldım:mad:. bundan önce toyota,hyundai,tipo kullandım fakat o arabalarda ikaz sistemi vardı. tipo da ise herşey kontağa bağlıydı. rezil oluyorum valla her seferinde:( bunun bi çaresi yok mudur arkadaşlar biraz akıl verseniz????:help:

sanıyorum ayarlardan kapalı kalmıştır..benimkinde çok yüksekti ses ayarı elektrikçi sigorta panelinin ordan ayar yaptı sesi azalttı..belki seninkide tamamen kapalıdır bi elektrikçiye sigorta paneline baktır bence...

inşallah böyle bir uyarı sistemi vardır. bunu illaki servisteki elemanlara mı yaptıracağız yada dışarıdaki özel servislerdeki elektrikçiler de yapa bilir mi? sırf bu yüzden aracı satmayı bile düşündüm kaç kere...

aynı araçtan bende de var ve far açık kalınca sesli uyarı veriyor!!!
bence de bi serviste kontrol ettir.

oto elektrik işinden anlayan birisi sigorta panelinin ordan yapabilir bence..

peki araç içi ışığını açık unutunca uyarı vermiyor.bende bu yüzden kac kere acık unuttum.bunun caresi nedir?

peki araç içi ışığını açık unutunca uyarı vermiyor.bende bu yüzden kac kere acık unuttum.bunun caresi nedir?

o açık kalınca 30dk veya 1 saat içinde kendi kapatıyor teyp içinde aynısı geçerli yani benim astra G de öyle

teşekkür ederim arkadaşlar tüm ilgilerinize...çözümü bulduk :good:en yakın zamanda bi elektrikçiye götürüp baktırıcam.

Geri