acaba forumu açarken bu kadar büyüyeceğini tahmin etmişlermiydi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de foruma 1 sene önce üye oldum, forumla tanışmam bir opel almamla oldu, 6 ay önce opelimi sattım ve bundan sonraki aracım ford olucak büyük ihtimalle, ford'un bir forumuna da üye oldum ama bugüne kadar sadece 7-8 defa girmişimdir foruma.. nasıl bir bağlılıksa takıldım kaldım burda.. ;)

opel bir tutkudur
opelim net tiryakilik

Geçen sene arabamı alınca vermeyeceğim başka bir foruma üye oldum.Orasıda gayet derli toplu ama devlet dairesi gibi.Zaten 657 ye tabii olduğum için sıkıldım :) Sonra burayı buldum ve kendime bir köşe hazırladım.Kovsanızda gitmem, dövesnizde :D

Geçen sene arabamı alınca vermeyeceğim başka bir foruma üye oldum.Orasıda gayet derli toplu ama devlet dairesi gibi.Zaten 657 ye tabii olduğum için sıkıldım :) Sonra burayı buldum ve kendime bir köşe hazırladım.Kovsanızda gitmem, dövesnizde :D

Ben bi kere istemeyerek kendim çıktım,pişman oldum. :D Camdan girdim,kapıdan attılar,bacadan girdim artık bıktılar sanırım atmıyolar. :kop:

Kalitenin adresi.

Herşeyden önce Opel kullanıcılarının nekadar düzgün ve kaliteli insanlar olduğu sonucunu çıkarabiliriz burdan. İstikrarı ve samimiyeti seviyoruz. içimizde yalan dolan yok. (İstisnalar kaideyi bozmaz) Ben 2,5 senedir üyeyim ve hemen hemen hergün çok sık giriyorum.

Eskisi gibi yoğunluk ve hareket olmasada kalan dostların sohbetleri bizi mutlu ediyor. Umarım çizgisini bozmadan devam eder.
Saygılar herkese.

bu foruma girmeden yapamıyorum:D maillere bakmadan önce buraya giriyom hastalık oldu...arkadaşlar, sen opelle kafayı yemissin diyo opc falan... bu siteye girdiğimi görenler olum her gün hergün bu ne diyo bende tutku diyorum

ne oluyor burdaaaa .... :)

Geri