acaba forumu açarken bu kadar büyüyeceğini tahmin etmişlermiydi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
facebooka alternatif :)

Herşeyden önce Opel kullanıcılarının nekadar düzgün ve kaliteli insanlar olduğu sonucunu çıkarabiliriz burdan. İstikrarı ve samimiyeti seviyoruz. içimizde yalan dolan yok. (İstisnalar kaideyi bozmaz) Ben 2,5 senedir üyeyim ve hemen hemen hergün çok sık giriyorum.

Eskisi gibi yoğunluk ve hareket olmasada kalan dostların sohbetleri bizi mutlu ediyor. Umarım çizgisini bozmadan devam eder.
Saygılar herkese.

+1.

Benim çevremde ki insanlarda oğlum araba araba bıkmadın mi diyorlar. Aslında bilmiyorlar ki bu forumda arabadan fazlası var. Anlatılmaz yaşanır diyorum ben. :cool:

Okulda bile giriyorum bos zamanlarımda daha ne diyim

+1.

Benim çevremde ki insanlarda oğlum araba araba bıkmadın mi diyorlar. Aslında bilmiyorlar ki bu forumda arabadan fazlası var. Anlatılmaz yaşanır diyorum ben. :cool:

Olaya bak benimde böyle oluyor arkadasta kalıyorum forumda takılıyorum adam arkadaş kapa artık diyor gerçekten forum hastası olmuşuz ama ben çok memnunum :p

dağılın uleeeeeennnnn !!! :kop:

bide hiçbişey bilmeyip herşeyi bilen yaptım ettim uçtum kaçtımcı tayfa bazı şeyleri kabullense forum bişeye benziycek belki :D
yinede teknik bilgi konusunda diğer marka gruplarının forumlarından sonra çok zayıf kalıyo. kozmetik görsel almancı işi donanım tutkunlarının forumu biraz burası

Geri