• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

açıköğretim sınav sonuçları

deshaneye gidiyorsa geçersin ben paraya kıyamadım ders başı 100 tl istediler diye gitmedim:)fakat bir kaç derse gidicez gibi:)

Bende ders başı 100 TL'den 800 lira verdim toplam bir öğretim yılı için. İlk dönem + ikinci dönem yani :)

o değilde dikkatimi çekti bütün kadınların çantalarında cep telefonları var biz erkeklerin kini niye istemiyorlar

ömrümü yedin aöf ömrümü çalıştımda yine olmadı :)

Abi yapılacak tek şey, MURAT AÇIKÖĞRETİM kitabı alıp, o ünite sonundaki soruları çözmek.

GARDAŞ BEN ONLARI ÇÖZMEM
diyenler içinde kendi yaptığım yöntemi söyleyeyim; Cevap anahtarını açarım, bütün soruların cevabını üzerine işaretlerim, sonra bütün soruları okuyup cevabına bakarım... Bu yöntemle açıköğretimi bitirdim resmen :D MURAT YAYINLARI'nın verdiği soruların çoğu sınavda çıkıyor... Ama bi ünite'de bazen 80-90 soru oluyor bilginize :D

Abi yapılacak tek şey, MURAT AÇIKÖĞRETİM kitabı alıp, o ünite sonundaki soruları çözmek.

GARDAŞ BEN ONLARI ÇÖZMEM
diyenler içinde kendi yaptığım yöntemi söyleyeyim; Cevap anahtarını açarım, bütün soruların cevabını üzerine işaretlerim, sonra bütün soruları okuyup cevabına bakarım... Bu yöntemle açıköğretimi bitirdim resmen :D MURAT YAYINLARI'nın verdiği soruların çoğu sınavda çıkıyor... Ama bi ünite'de bazen 80-90 soru oluyor bilginize :D

bende onu alıyordumda geçen dönem 3200 soru vardı hangi biriini ezberleyeyim:)bu dönem çıkmış sorular aldım 2-3 tane soru çıktı:)

Çıkmış soru sormuyor çakallar, ehliyet sınavı mı bu :rakir:

ya ötekine çalışmak daha doğrusu ezberlemek çok zor insan biraz azaltır o soruları 150 160 tane soru olduğunu bilirim bir ünitede:)

Aöf kendi kitabını almayın bile :D Muratın 2 sayfa özet + sorusu yeterli.. 2 haftan önce her gün 1-2 saat okusanız çok rahat geçersiniz :D

Aöf kendi kitabını almayın bile :D Muratın 2 sayfa özet + sorusu yeterli.. 2 haftan önce her gün 1-2 saat okusanız çok rahat geçersiniz :D

Aynen, benim kuzenim aldı. Ama çalışmak adamın mizacında yok. Yine de bitane dersin 4 tane ünitesine ve sorularına bakmış 50 aldı geçti :D

konu anlatımmlı olanlar mı:)kitapçıdaki herife ne diyecem şimdi

Geri