abs

arda1984

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Slm arkadaşlar ben bitlisten kemal 2004 astra enjoyum var ilk defa opele biniyorum aracı 3-4 günde bir çalıştırıyorum ancak ilk basmamda abs lambası yanıyor araç çalışınca sönüyor birde benzin ibresi titriyor konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa memnun olurum

Akünüzü kontrol ettirin, muhtemelen zayıflamıştır...

Ayrıca kendinizi Üye Arşivi bölümünde tanıtmanız gerekiyor. Saygılar...

bende öyle düşünüyorum ama bi arkadaş beyinden kaynaklanabileceğini söyledi kafama takıldı

bende öyle düşünüyorum ama bi arkadaş beyinden kaynaklanabileceğini söyledi kafama takıldı
Beyinden olsa başka zamanlarda da başgösterir aynı problem...

normalde zaten kontak açılınca yanar abs lambası.araç çalışınca da söner.
hata nerde ki?

normalde zaten kontak açılınca yanar abs lambası.araç çalışınca da söner.
hata nerde ki?
hata yok abi,arkadaş ilk defa opele biniyormuş..paniğe gerek yok arkadaşım soğuk havalarda marş süresi uzayınca benzin ibresi titrer abs lambası da azcık geç söner..aynı durum bende de var..bugünlerde olmaya başladı benim de..dedikleri gibi akü de zayıf olabilir..gerçi benim akü 6 aylık:D

benzin ibreside çok soğuklarda aracı çalıştırırken sıfıra yakın bir konuma inip sonra eski haline gelir buda normal

hata yok abi,arkadaş ilk defa opele biniyormuş..paniğe gerek yok arkadaşım soğuk havalarda marş süresi uzayınca benzin ibresi titrer abs lambası da azcık geç söner..aynı durum bende de var..bugünlerde olmaya başladı benim de..dedikleri gibi akü de zayıf olabilir..gerçi benim akü 6 aylık:D
noluyor dedim :)

bilgilerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler

Geri