Abs

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan galip29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

galip29

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
tEKNİK ARKADAŞLAR ABS LAMBAM YİNE YANMAYA BAŞLADI.. 4-5 tane servise gidip tech 2 ye bağlattım. Abs beyin arızalı diyor.. başka bir hata kodu vermiyor.. beyin arızalı yenisi ile değiştir diyor makina.! sanırım arıza kodu 4550 olsa gerek.

Sonuç olarak abs beyni değiştirmekten başka çare gozukmuyor.. Ama aynı arızayı 7 ay oncede yapmıştı.. 1 ay kadar bu sekilde aracıma bindim. abs lambası zaman zaman yanıyor veya yanmıyordu... ve sorun kendiliğinden cozuldu Lamba bir sondu 7 ay boyunca hiç yanmadı..! ve abs ise devrede idi.. takır takır çalışıyordu.!!! .

Şimdi ne olduysa oldu ve aynı arıza tekrar başıma musallat oldu servis yine beyin arızalı değişicek diyor...

BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM.. NEYAPABİLİRİM....???

abs tc

Arkadaşlar, 2000 Model Vectra Cdx'im Var.3 Haftadir Aralikli Olarak Abs Ve Tc Işiği Yaniyor Bu Sirada Km çalişmiyor Ve Hiz Göstergeside çalişmiyor. Işik Söndüğü Zaman Hiç Sorun Yok Herşey Normal. 4 Bilgisayara Bağlattim.işik Yandiği Zaman Abs Ye Giremiyor Ve Hatada Söylemiyor. Son Olarak Arabayi 2 Gün Serviste Beklettim Ve Işiği Sönünce Baktilar . Hiç Hata Vermiyor. Abs Beyninin Değişmesi Lazim Dediler. Ne Yapmaliyim,bilgi Verirseniz Sevinirim.

tEKNİK ARKADAŞLAR ABS LAMBAM YİNE YANMAYA BAŞLADI.. 4-5 tane servise gidip tech 2 ye bağlattım. Abs beyin arızalı diyor.. başka bir hata kodu vermiyor.. beyin arızalı yenisi ile değiştir diyor makina.! sanırım arıza kodu 4550 olsa gerek.

Sonuç olarak abs beyni değiştirmekten başka çare gozukmuyor.. Ama aynı arızayı 7 ay oncede yapmıştı.. 1 ay kadar bu sekilde aracıma bindim. abs lambası zaman zaman yanıyor veya yanmıyordu... ve sorun kendiliğinden cozuldu Lamba bir sondu 7 ay boyunca hiç yanmadı..! ve abs ise devrede idi.. takır takır çalışıyordu.!!! .

Şimdi ne olduysa oldu ve aynı arıza tekrar başıma musallat oldu servis yine beyin arızalı değişicek diyor...

BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM.. NEYAPABİLİRİM....???
TECH 2 CİHAZINA BAĞLATINCA NE KADAR ÜCRET ALIYORLAR YANİ BU CİHAZA ARACI BAĞLAMANIN HERHANGİ BİR ÜCRETİ VARMI

Valla servise göre değişiyor arkadaşlar.20 İle 40 ytl arası bakıyolar.

Arkadaşlar bu arızalar tüm opellerde mevcut.Astrası vectrası merivası en önemli problem sürücü koltuğunun altındaki abs soketi.kimisi çıkan soketi yerine takınca geçiyor problem,kimisinde de kablo değişiyor.Bu problemler de aracı yıkatırken ya da koltuğu ayarlarken ileri geri yapınca soketin ya da kablonun kopması.koltuk altına bakın derim.Aynı zamanda bu konuyu servisler de biliyor ama maalesef söylemeyip kendileri yapıyor ve parayı alıyorlar.Konu uzayacak ama bu tür olaylara kızdığım ve haksızlığa dayanamadığım için yazıyorum.Size beyin değişecek diyorlar sigortadan ve ya tech2 den beyni resetliyorlar ve paralar gelsin.Sonra 6 ay sonra tekrarlıyor arıza bi bakalım cim modülü diyorlar 950 ytl diyorlar ve yine birşeyler yapıp sizi gönderiyorlar.Bu konuları yaşayan 1000 i aşkın insan var ve bilmediklerimiz.Selamlar saygılar...

galip sana üzücü bi haber vereyim . 1. secenek yeni bir abs beyni alıyorsun 650 ytl kadar. 2. secenek tamir ettiriyorsun 150 ytl kadar. benim de yeni bvozuldu. 150 ytl ye tamir ettirdim ama ara sıra yine yanıyor. ama istanbul yada büyük bir şehirdeysen çıkma abs beyni bul 300 ile 200 ytl arasında.

konuya acilen usta destegi gerekli...
tansu- musa-mehmet yardiiiim...

beyin bozulmus oldugundan dolayı arada bi calısıp tekrar arızaya geciyodur bizim easytronik sanzuman beyni bozuldugunda 2 gün calısıp 1 gün calısmıyodu mesela:D

Arkadaşlar bu arızalar tüm opellerde mevcut.Astrası vectrası merivası en önemli problem sürücü koltuğunun altındaki abs soketi.kimisi çıkan soketi yerine takınca geçiyor problem,kimisinde de kablo değişiyor.Bu problemler de aracı yıkatırken ya da koltuğu ayarlarken ileri geri yapınca soketin ya da kablonun kopması.koltuk altına bakın derim.Aynı zamanda bu konuyu servisler de biliyor ama maalesef söylemeyip kendileri yapıyor ve parayı alıyorlar.Konu uzayacak ama bu tür olaylara kızdığım ve haksızlığa dayanamadığım için yazıyorum.Size beyin değişecek diyorlar sigortadan ve ya tech2 den beyni resetliyorlar ve paralar gelsin.Sonra 6 ay sonra tekrarlıyor arıza bi bakalım cim modülü diyorlar 950 ytl diyorlar ve yine birşeyler yapıp sizi gönderiyorlar.Bu konuları yaşayan 1000 i aşkın insan var ve bilmediklerimiz.Selamlar saygılar...

bahsettiğiniz olay hava yastığı için geçerli yani airbag. konu abs ile yani fren destek sistemi arızası ile ilgili yanlış bilgilendirme yapmayalım..

hata kodu 4550 bilgim yok bendede aynısı oluyordu arasıra abs arıza ikazını yakıp duruyordu daha sonra sağ ön poryaya giriş soketinin 15 cm lik kablosunda gizli kırık çıktı kabloyu değiştirdik sorun bitti çok şükür.

Geri