abs ve tc lambası yanıyor yardımmmm

avniilktug

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vectra b gt 99 model benim arabamın aynısından bir arkadaşımda var ve bir süre kullandıktan sonra abs ve tc lambaları beraber yanıyor ve abs devredışı kalıyor tc butonuda çalışmıyor yani sürekli yanık kalıyor benim gittiğim servise götürdük ve sıkıntının abs beyninden olduğu söylendi. tamiri mümkün değilmiş çıkması 750 ytl falan dediler. tamir yada çıkma konusunda izmirde bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan haber bekliyorum şimdiden sağolun

Orjinali 2500ytl , çıkması 750ytl , tamiri 250 ila 50 ytl arası değişiyor ama nerde nasıl tamir edilir onu bilemiyorum en azından içini rahatlatmak açısından bunları söyleyebilirim :)

İzmirde yaptıramazsanız Ankara da yaptırabilecegimiz yer var halledilir endişelenmeyin.

Sol tarafta kaput açma yerinin altında soketler var orayı açtır soketleri temizlet wd40 ile hiçbir sorun kalmaz kardeş aynısı bende oldu yaptık takır takır da çalışıyor oksitlenmeden ve araç yıkamadan meydana geliyor...

Orjinali 2500ytl , çıkması 750ytl , tamiri 250 ila 50 ytl arası değişiyor ama nerde nasıl tamir edilir onu bilemiyorum en azından içini rahatlatmak açısından bunları söyleyebilirim :)

sağol ünsal tamiri olursa çok iyi bana tamir ettirebileceğim bir yer lazım ama istanbulda olabilir orda arkadaşlarım var onlaragönderebilirim

İzmirde yaptıramazsanız Ankara da yaptırabilecegimiz yer var halledilir endişelenmeyin.
peki ankarada nerde yaptırabilirim? yaptıracağım yerin bilgilerini verirsen söktürüp orya gönderiyim. zannediyorum başka yerde yapan yok...

biraz araştırın istanbulda olması gerekir ankarada varsa:)
burda yapıyorlar cünkü;)
mesela sitemizin sponsoru opelteam servis danısabilirsiniz onlar bilirler;)

istanbulda olması şart değil ankara da olur. burda yapıyorlar dedin bildiğin bir telefon falan varsa çok iyi olur. şimdiden sağol Samet

numara elimde yok araştıralım;)

Çok sağol haber bekliyorum...

Geri