ABS VE TC ISIGI Surekli yaniyor ?

benimki t tusuna basinca devre disi kaliyor...En azindan arac park halindeyken kontagi actim denedim bastim tusa TC isareti ekrandan kayboldu...AMA ABS ve air bag + radyatör isigi yaniyor..Bu 3 lamba cok canimi SIKIYOR..tahminen ne kadar a mal olur tamiri ?
Eğerki sorun beyinlerden kaynaklıysa ve tamiri mümkünse fazla bişey tutmaz. en azından 500 ü geçmez. ama değişmesi gerekiyorsa abs ve airbag beyinleri sanırım 1000 YTL civarında tutar genede sorup öğrenmek lazım. bu fiyatlar sadece benim düşüncem inşallah daha ucuza yaptırabilirsin.

Bazen tutaklık yapıyorlar. Dikkat et bozulmuş diye yemesinler

ghost ship arac suan ust kapaktan yag kacirdigi icin araci kullanmiyorum persembe dukkanlar acilsin gidip degisitiriyim yagini tuzununu ondan sonra deniycem..Suan chrismas her yer kapali :S

bu tc nin açıp kapama düğmesi nerde acaba ? resimli gösterebilirmisiniz vectra b ( göstergede tc diye bişey var ama düğmesini göremedim bi türlü :) )

Simdi iyice karisti = TC YANIYOR ISE = PATINAJ SISTEMI KAPALI !
TC YANMIYOR ISE = PATINAJ SISTEMI ACIK !

DOGRUMUDUR ?

bizim 99 sport larda ECO diye bi tus yok ama...

biliyorumda hani eko tusuda yok dedim hani :)

Abs isigi yaniyor ise surekli ABS sensörude ölu olabilirmis bu arada

benimde abs ışıgı yanıyordu yanar yanmaz servise götürdüm servis tech2 de sag arka abs forya yanmış değişecek dedi..

ne kadar dedim 500-600 arası dedi bende uygun olmadığımı daha sonra gelecegimi söyleyip çıktım , servisten 100-150 metre uzaklaştım lamba kendiliğinden söndü 2 aydır birdaha yanmadı sanırım gelip geçici birşeydi hiç anlamadım niye yandı ?? niye söndü !!!

o olayi sallamaya gelmez arkadasim ABS aracin herseyidir.

Geri