ABS VE TC ISIGI Surekli yaniyor ?

bguzelsoy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar ABS ve TC isigi surekli sari renkte yaniyor...Bunun anlami onlar calismiyor sorun var mi yoksa onlar suan aktif calisiyor vaziyettemi ??

Astra sport 99

malesef suan devredısı herikiside ... belkide sadece yanlıs bir uyarı baktırman gerek.

ABS ve tc isiklari sari olunca AKTIF OLUYOR MU ? Hatta Tc isigini dugme ile acip kapayabiliyormussun ?

evet kapatabiliyorsun TC yi ancak devre dışı kaldığı zaman uyarı ısıgı yanar göstergede. ve abs içinde gecerli aynı şey

bi dakka SARI mı? normalde ne renk bunlar sende ..?

Eğer sürekli yanıyorsa devre dışı demek.Bazen bende de devreye girdikten sonra takılı kalıyor, kontağı açıp kapatınca düzeliyor.TC'yi düğmesinden devre dışı bıraktığında da sürekli sarı yanar...

bu isiklar surekli sari TC dugmesine basiyorum o zaman yok oluyor AMA ABS surekli yaniyor ?

arabanı tch 2 cihazına bağlatıp arızasına baktırman lazım. abs ve tc devre dışı kalmış. allah korusun abs önemli, acil sorun yani

bendede aynı sorun ağustosta vardı ama bende TC devreden çıkmıyordu sadece. Teche bağlandı sorun abs beyninden kaynaklıydı değiştirmek zorunda kaldım 450 YTL ;) :(

benimki t tusuna basinca devre disi kaliyor...En azindan arac park halindeyken kontagi actim denedim bastim tusa TC isareti ekrandan kayboldu...AMA ABS ve air bag + radyatör isigi yaniyor..Bu 3 lamba cok canimi SIKIYOR..tahminen ne kadar a mal olur tamiri ?

Geri