ABS ve ABS lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dolunay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanları tofaş ı nasıl burada süper araba olur anlamadım?Yolda kalmış megan gördünüz mü peki?

irfan_1' Alıntı:
Almanları tofaş ı nasıl burada süper araba olur anlamadım?Yolda kalmış megan gördünüz mü peki?

evet gördüm audi honda jaguar da gördüm.

şöyle bişey yapalım yolda kalan araba gördüğümüzde resmini çekip siteye koyalım...

arkadaşlar dünyanın en kusursuz varlığı olarak insan bile hata yapıyorsa,insanın üretmiş olduğu kolaylık ların hata ve arıza yapmamasına imkan yok.biz servisteyken 0 km aracları tırdan indiryoduk çalışır vaziyette.sonra çalışmıyodu.bakıyorduk beyin gitmişş..renoda çalışan arkadaşlarımda ve hergün yol yardıma gidiyo..soruna gelince arıza codu verirsen sana yardımcı olmaya calışırızz

konu fazla dagıltı sanırım.Setap sen arızayı söyle istersen nasıl giderilir.
(www.sikayetimvar.com)ilk sırada kimler var dersiniz araba bölümünde.. Tabiiki biz varız herzaman önde olmamız gerekir...Opel herzaman her yerde her konuda 1 numara asla unutmayalım unutturmayalım biz 1 numarayız..

Corsa_N' Alıntı:
evet gördüm audi honda jaguar da gördüm.

şöyle bişey yapalım yolda kalan araba gördüğümüzde resmini çekip siteye koyalım...
evet yolda kalan arabaları resimleyip koyalım..Önce benden başlamak lazım bayramın 2 günü otoban hendek düzce arası. gene opel önde:)
opel 1-digerleri:0 :) (15)senedir araba kullanıyorum 124 dahil ama opel dışında hiç bir araçla yolda kalmadım opelin farkını o zaman hissettimm.Şuan opeli halen kullanıyorum degiştecek durum yok el mahkum ama ilk fırsatta satılacak araba..Elimde kalan en kısa süreli araba rekorunu da kıracak gene 1 numarasın be opell..(ortalama en az 3 sene binerim arabaya)

irfan_1' Alıntı:
evet yolda kalan arabaları resimleyip koyalım..Önce benden başlamak lazım bayramın 2 günü otoban hendek düzce arası. gene opel önde:)
opel 1-digerleri:0 :) (15)senedir araba kullanıyorum 124 dahil ama opel dışında hiç bir araçla yolda kalmadım opelin farkını o zaman hissettimm.Şuan opeli halen kullanıyorum degiştecek durum yok el mahkum ama ilk fırsatta satılacak araba..Elimde kalan en kısa süreli araba rekorunu da kıracak gene 1 numarasın be opell..(ortalama en az 3 sene binerim arabaya)

valla arkadaşım al ozaman bir reno ama emin ol Opelden inip reno ya binince gerçek tofaş hangisi çıkar meydana :D:D:D

Değerli önerileriniz için teşekkür ederim.

Selam Opelciler,

Arıza kodunu bilmiyorum. 2 farklı Opel özel servisine gittim. 2'side beyin dedi. Bilgisayarda baktılar. Ama bir elektronikçi olarak beyin olan arızanın sürekli olması gerekmezmi diye düşünüyorum.

arkadaşım şimdi arıza code olmadan burdan yorum yapmak yanlışolur.ama şunu söyleyebilirim opelde öyle çıgın arızalar oluyoki saha mühendisleri bileişin içinden çıkamıyo.neyse senin arızan (C0121 VALF ROLE DEVRESİNDA ARIAZ)buysa beyin değişecçek,yenisni alma durumun yoksa çıkama alabilirisn üzgünüm

Opelim net'e üye olurkenki bir çok aşamada ve forum kurallarında da belirtildiği gibi,kendini 'tanıtım formatı' na uygun şekilde tanıtmalısın.

Tanıtım suresince baslıkların kilitlenecek mesajların silinecektir,bilgine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri