Almanları tofaş ı nasıl burada süper araba olur anlamadım?Yolda kalmış megan gördünüz mü peki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
irfan_1' Alıntı:Almanları tofaş ı nasıl burada süper araba olur anlamadım?Yolda kalmış megan gördünüz mü peki?
evet yolda kalan arabaları resimleyip koyalım..Önce benden başlamak lazım bayramın 2 günü otoban hendek düzce arası. gene opel öndeCorsa_N' Alıntı:evet gördüm audi honda jaguar da gördüm.
şöyle bişey yapalım yolda kalan araba gördüğümüzde resmini çekip siteye koyalım...
irfan_1' Alıntı:evet yolda kalan arabaları resimleyip koyalım..Önce benden başlamak lazım bayramın 2 günü otoban hendek düzce arası. gene opel önde
opel 1-digerleri:0(15)senedir araba kullanıyorum 124 dahil ama opel dışında hiç bir araçla yolda kalmadım opelin farkını o zaman hissettimm.Şuan opeli halen kullanıyorum degiştecek durum yok el mahkum ama ilk fırsatta satılacak araba..Elimde kalan en kısa süreli araba rekorunu da kıracak gene 1 numarasın be opell..(ortalama en az 3 sene binerim arabaya)