Abs lambasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alikuscu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Neden kimse doğru dürüst bir cevap vermiyor hani tansu usta hani astraaa bu kadar usta arasında yokmu bilen hadi servistekiler usta deil bilmiyor ya forum
biraz sabaırlı olmalısın bızde ınsanız ısımız var gucumuz var her seyı bılememız gerekmıyor her konuyada yazmak zorunda degılız. bazen uyeler dogru cevabı vermıs oluyor o zaman yazmıyoruz bazende ısmız oluyor ama 2 dakıka gırıp yazaqbıldıgımıze yazıyoruz

sayın astrammm bu kadar kızacak bir durum olduğunu sanmıyorum sizin cevaplıyacağınızı yazmışlar onun için böyle yazdım bilmiyorsanız birda sormam size

Benim arabamda da aynı sorun vardı.Yolda giderken ABS ışığı yanıyor ve ABS devre dışı kalıyordu.Servisle görüştüm.Yandığında gitmemi söyledi.Öyle yaptım,aracı bilgisayara bağladılar.Arka sağ tekerdeki (arkalar kanpana, ama orada da sensör oluyormuş) sensörün soketi gevşemiş.Düzlettik, bi daha da tekrarlamadı.
Problem soketten değilse sensör bozuk olabilir demişlerdi.Muhtemelen seninki de böyle bir durum olabilir.

biraz sabaırlı olmalısın bızde ınsanız ısımız var gucumuz var her seyı bılememız gerekmıyor her konuyada yazmak zorunda degılız. bazen uyeler dogru cevabı vermıs oluyor o zaman yazmıyoruz bazende ısmız oluyor ama 2 dakıka gırıp yazaqbıldıgımıze yazıyoruz
ayrıca vec b de abs bozulmaya başlayınca abs lambası geç sönmeye bşlıyor yani beyin ölümü gerçekleşiyor abs de

sayın astrammm bu kadar kızacak bir durum olduğunu sanmıyorum sizin cevaplıyacağınızı yazmışlar onun için böyle yazdım bilmiyorsanız birda sormam size
musa ustanın kusuruna bakmayın askere gidiyorda ondan öle

2004 astra hp var bende malum olduğum yerde(van) çok kar var ve 2 gün önce arabayı çıkartmak istedim ve oldukça zorlanarak hareket ettirdim tabi her yer kar ve buza çaevirmiş durumda
Yaklaşık iki saat sonra tekrar arabayı çalıştırmaya gittim ve ABS lambasının sönmesi gerekirken yanık olarak durduğu dikkatimi çekti.
İlk başta arabayı çok zorlamıstım patinaj falan tahminim tekerlerde bulunan sensörler bir şekilde kardan etkilendi ve ABS ışığının yanmasına neden oldu
Bugün itibariyle güneş açmasıyla olduğunu tahmin ediyorum ABS lambası sönüyor artık arabayı çalıştırdığımda
Kısacası kar ABS lambasını etkiliyor tahminim

arkadaşlarr benimde abs lambası ara sıra seyir halinde iken yanıyor.. servise 2 kez gittim ve orda yanmadıgı için arızayı bulamadılar...çünkü ara sıra yanıyorr.. acaba röle arızası masraf cıkarırmı ben röleden şüpheleniyorum..

arkadaşlarr benimde abs lambası ara sıra seyir halinde iken yanıyor.. servise 2 kez gittim ve orda yanmadıgı için arızayı bulamadılar...çünkü ara sıra yanıyorr.. acaba röle arızası masraf cıkarırmı ben röleden şüpheleniyorum..

Lastiklerdeki ABS sensöörlerin kirlenmiştir.
Kış malım altan çamır filan sıçrıyor. ABS sensörlerinin arasına pislik girdiyse
yapar onu.

Geri