ABS Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaYRaM12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BaYRaM12

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar aracımın abs arıza lambası calıstırmadan önce sönmüyor söndüğü zaman calıstırıyorum ve yolda giderken tekrar yanıyor ve fren sertleşiyor sebebi ne olabilir?

arkadaslar aracımın abs arıza lambası calıstırmadan önce sönmüyor söndüğü zaman calıstırıyorum ve yolda giderken tekrar yanıyor ve fren sertleşiyor sebebi ne olabilir?
bılgısayara baglanması gerek arıza ancak o sekılde ogrenılebılır. devır sensörlerınden olabılır.

dostum bendede aynısı oldu, dün gittim 1 yıl garantili abs beyni aldım. 500ytl ye.şimdilik bi problem görünmüyor. zaten yenisine 1800 ytl diyolar.

dostum bendede aynısı oldu, dün gittim 1 yıl garantili abs beyni aldım. 500ytl ye.şimdilik bi problem görünmüyor. zaten yenisine 1800 ytl diyolar.

korkutma adamı ya:)

dostum dün sordum 1800 deyince birden kendimi kabedip sesli düşündüm ve adama ohaa dedim , adam bana pardon anlamadım dedi, bişe yok deyip çıktım.

öncelikle geçmiş olsun
eğer sorunu bulamadıysan umarım yardımcı olur
benim aracımdada abs ışığı yanıyordu
direksiyondaki radyo teyp kumanda düğmeleride bazen karıştırıyordu mesala sesini acarken cd ye geçıyordu kanal değiştiriyordu gibi sorunlarda başlayınca sorunun zembelek veya makara diye tabir edilen direksiyonun içindeki parçadan kaynaklandığını öğrendim yenisi 250ytl dediler hurdacıdan daha sıfır sayılabilecek aynı barçayı 40ytl ye aldım 20ytl işçilik 10ytl bilgisayara bağlama ücretleriyle bana 70ytl ye mal oldu belki senin sıkıntında bu olabilir umarım yazdıklarımda geç kalmamışımdır çünkü ben bunları 2 gün önce yaptırdım sorun bitti çok şükür

öncelikle geçmiş olsun
eğer sorunu bulamadıysan umarım yardımcı olur
benim aracımdada abs ışığı yanıyordu
direksiyondaki radyo teyp kumanda düğmeleride bazen karıştırıyordu mesala sesini acarken cd ye geçıyordu kanal değiştiriyordu gibi sorunlarda başlayınca sorunun zembelek veya makara diye tabir edilen direksiyonun içindeki parçadan kaynaklandığını öğrendim yenisi 250ytl dediler hurdacıdan daha sıfır sayılabilecek aynı barçayı 40ytl ye aldım 20ytl işçilik 10ytl bilgisayara bağlama ücretleriyle bana 70ytl ye mal oldu belki senin sıkıntında bu olabilir umarım yazdıklarımda geç kalmamışımdır çünkü ben bunları 2 gün önce yaptırdım sorun bitti çok şükür

havayastığı olmasın sizin sorun çünki ABS ile direksiyonun bi alakası olacağını sanmıyorum

bununla ilgili bi konu başlığı var daha detayli bilgiyi forumda aratırsanız bulursunuz

aynı sorun bendede vardı 400 ytl karşılığında 1 yıl garantili tamir ettirdim hiçbir sorun yok şimdi çok memnunum.

Ön tekerlerin iç tarafında ABS sensörleri var.
Eger çamurlu kirli yerlerden geçtiyseniz sensörlerin arasına pislik girmiş olabilir. ve buda ABS ışığınızın yanmasına neden olur.
Eger tozlu çamurlu kirli yerlerden geçtiyseniz sensörlerinizi temizleyin.

Geri