ABS Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaYRaM12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vectralarda abs beyni problemi kronik arkadaşlar

aman abicim korkutmayın insanı bizim vectraların ne kadar çok kronik sorunu varmış yaw
maalesef öyle benim eski vectrada aynı problem vardı ve arkadaşımda vectrasındada abs problemi vardı gerçi beyin değişince sorun kalmıyor yanlız 1500 ytl civarında galiba:(

arkadaşlar benim elimden 3 tane vectra b geçti hepsindede aynı dert vardı anlayacağınız kronik bu sorun şu anki aracımda da var kimi usta abs beyninden diyor ama tamir olur diyorlar 150 ytl civarı kimisi tekerlerdeki sensörlerden diyor zamanla toz çamur ip vs gibi şeylerden kaynaklanır diyor ama çok kötü bir sorun allah göstermesin 140-150 ile giderken ani bir fren yaparsan ne olacak bilmiyorum yalnız şunu gözlemleim 2000 motorlarda pek olmuyor daha doğrusu hiç görmedim ama 1600 motorlarda çok karşılaştım ya tesadüf yada başka bişey

Ayni sorun bendede vardi araba hala garanti kapsaminda olduguna bedavaya yaptirdim. Sanirim beyin komple degisti benimde...

Ayni sorun bendede vardi araba hala garanti kapsaminda olduguna bedavaya yaptirdim. Sanirim beyin komple degisti benimde...

kaç model yaw senin araba nasıl garanti kapsamında anlamadım valla balçikada garanti süreleri ne kadar

Burda galeriden 2.el aldim ustunede 100/150 euro fazla verdim 2 sene galeri garantili :) Lastik patlasa utanmadan gidecem :)

Burda galeriden 2.el aldim ustunede 100/150 euro fazla verdim 2 sene galeri garantili :) Lastik patlasa utanmadan gidecem :)

bizdede satışını aldınmı galeri seni yolda görse tanımaz gelişmişliğin farkı işte lanet olsun yaşamak istemiyorum :D

Yok usta oyle deme burda musteri memnuniyeti hat safhada :) Gerci bende saticam arabami... Marka model degisikligine gidicem...

Geri