abs ışığı 90 kmden sonra yanıyor tuhaf

ugurdalkiran

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bende 97 model 1.6 gl arabam var kazasız tertemiz boyasız bir araba görseniz sıfır gibi ama bir problem var o da beni çok rahatsız ediyor

arabamla şehir içinde gezerken bi problem yok ama uzun yola cıktıgım zaman 90-100 km sürate ulaştıgımda 10-15 dakika sonra abs ışığı yanıyor ve abs fren sistemi devre dışı kalıyor frenler normal fren gibi tutuyor yani frene yüklendiğimde araba savruluyor ama frenler normal olarak tutuyor bunda bir sapma yok sadece abs devreden çıkıyor

bu her zaman muhakkak oluyor 10 dakika hızımı sabitledimmi muhakkak abs devre dışı kalıyor ve arabayı stop edip yeniden çalıştırana kadar ışık sönmüyor yani arada sırada olan bir sorun değil standart

abs dediğin şehir içinde neye yarar asıl 100 km/s süratten sonra işe yarar

abs hız sinyalini zayıf algılıyodur yada sensörlerde sorun olabilir.aracın hızını sol ön tekerddeki abs sensöründen aldığı için orda bi ip naylon vs gibi bişey dolanmış olabilir yada çamur.cihaza bağlanıp bakılması en doğrusu zaman gecirme

abs hız sinyalini zayıf algılıyodur yada sensörlerde sorun olabilir.aracın hızını sol ön tekerddeki abs sensöründen aldığı için orda bi ip naylon vs gibi bişey dolanmış olabilir yada çamur.cihaza bağlanıp bakılması en doğrusu zaman gecirme
evet kardes.haklı olabılırsın...

teşekkür ederim açıklmalr için en kısa sürede bir servise gidiyim

Ayni Sorun Bendede Var 2000 Comfort 1.6 Aracim Hizli Yada Yavaş Fark Etmiye Abs Devre Dişi Kaliyor Kontaği Açip Kapatinca Tekrar Devreye Giriyo Bazende Kendi Kendine Giriyo çikiyo.

fren hidroliginde eksilme de olmus olabilir. tabi ustalarimiz daha iyi bilir

Ayni Sorun Bendede Var 2000 Comfort 1.6 Aracim Hizli Yada Yavaş Fark Etmiye Abs Devre Dişi Kaliyor Kontaği Açip Kapatinca Tekrar Devreye Giriyo Bazende Kendi Kendine Giriyo çikiyo.

bendede 94 gt var aynı sorun ben serviste bilgisayara soktum ama hiç bir hata kaydı yok dediler bi sorun olmaz dediler şu an için de bi sorun gözükmüyor...

Geri