bende 2009 yılında vectra b almıştım aldıktan sonra farkettim abs arasıra devreye girmiyordu. arıza ışığı yanıyordu. 1 aya yakın aradım en iyi ve salam yapan yer neresi diye. kimi tamircileri dolaştım milletin arabasını ellerinde uyduruk bir avometre ile kabloları ittire kaktıra yapmaya çalışaıyorlrdı. tabi güven vermedi kendimde elektronik öğretmeni oldugum için en azından teknik cihazları olsun iterim. sonuçta hem işyeri olarak hemde iş kalitesi olarak ankara ostim uraz otoda yaptırdım. saatlerce ugraşmadı. arabaya 2 tane cihaz bagladılar arıza yerlerini gördüler. abs beynin söküp 9 yerde olan arızayı tespit edip 1 saat içinde tertemiz yaptılar. neredeyse 3,5 yıl oldu ve hiçbir sorun çıkartmadan kullanıyorum hala. eğer orada güveneceğin bir yer yoksa söktür ankaraya uraz bosch car servisine gönder yapıp sana geri göndersinler. çünkü yenisi 2000TL idi o zaman ben 200TL ye yaptırdım. abs beyni minik elektronik smd çipleri olan bir devre herkese yaptırmaya kalkışma yapayım derken iyice bozarlar sonra yenisini almak zorunda kalırsın. kolay gelsin.