ABS için Lütfen bir öneri verin ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan galip29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

galip29

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar GEÇMİŞTE YAŞADIĞIM ABS SORUNUM YİNE TEKERRÜR ETTİ...! 4-5 tane servise gidip tech 2 ye bağlattım. Abs beyin arızalı diyor.. başka bir hata kodu vermiyor.. beyin arızalı yenisi ile değiştir diyor makina. sanırım arıza kodu 4550 olsa gerek.

Sonuç olarak abs beyni değiştirmekten başka çare gozukmuyor.. Ama aynı arızayı 7 ay oncede yapmıştı..
1 ay kadar bu sekilde aracıma bindim. abs lambası zaman zaman yanıyor veya yanmıyordu... ve sorun kendiliğinden cozuldu gitti Lamba bir söndü 7 ay boyunca hiç yanmadı.. ve abs ise devrede idi.. takır takır çalışıyordu..

Şimdi ne olduysa oldu ve aynı arıza tekrar başıma musallat oldu servis yine beyin arızalı değişicek diyor...

BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM.. NEYAPABİLİRİM....?:sorry: :cry: ?

forumda daha önce bu konu ile ilgili bilgiler vardı. sanırım ön tekerleklerin iç tarafında sensörler varmış . onlardan dolayıda ABS ışıkları yanabilir.

ben forma yeni üye oldum yeni konu açmak istiyorum nasıl yapacam.

ilk basta kontrol panelinden konuyu acacagın yere geliyosun konuların ustunde sol üstte yeni konu aç var ona tıkla ordan halledersn;)

değiştir o zaman ABS şakaya gelmez.

güncel teknik servisci arkadaşlar.. yardım bekliyorum..

Arkadaşlar GEÇMİŞTE YAŞADIĞIM ABS SORUNUM YİNE TEKERRÜR ETTİ...! 4-5 tane servise gidip tech 2 ye bağlattım. Abs beyin arızalı diyor.. başka bir hata kodu vermiyor.. beyin arızalı yenisi ile değiştir diyor makina. sanırım arıza kodu 4550 olsa gerek.

Sonuç olarak abs beyni değiştirmekten başka çare gozukmuyor.. Ama aynı arızayı 7 ay oncede yapmıştı..
1 ay kadar bu sekilde aracıma bindim. abs lambası zaman zaman yanıyor veya yanmıyordu... ve sorun kendiliğinden cozuldu gitti Lamba bir söndü 7 ay boyunca hiç yanmadı.. ve abs ise devrede idi.. takır takır çalışıyordu..

Şimdi ne olduysa oldu ve aynı arıza tekrar başıma musallat oldu servis yine beyin arızalı değişicek diyor...

BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM.. NEYAPABİLİRİM....?

beyni tamir ediyorlar 300 ytl ye. 6 ayda garanti veriyorlar. ben erzurumda yaptırdım. biraz araştırırsan bulabilirsin. ben memnunum.

abs

anlaşılan çözüm yok...

yokmu bir önerisi olan..

abs beynini çıkma alabilirsiniz.

WALA dostum ben abs ugrasa ugrasa bi hal oldum servşse gittim beyni gitmiş dediler tamire götürdüm sensör dediler sensör degişti beyni dediler dedilerde dediler kendim cözümü buldum abs arıza ısıgını soktum normal frenlerı kulanıyorum:D

daha önce opel astra kullanan birisinden duymuştum şöför koltuğunu çok fazla öne arkaya kaydırırsan abs arıza lambası yanıyormuş onun başına gelmiş arabayı eşiyle birlikte kullanıyormuş ama ne alaka anlamadım belki seninde öyle olmuştur

Geri