ABD sözde soykırım için kararını verdi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patriot1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

patriot1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hiç şaşırmadım.

Varmı bir babayiğit malından ,mülkünden vaz geçecek, varmı bir babayiğit rızkından ,ekmeğinden vaz geçecek, varmı bir babayiğit aç kalacak ,parasız kalacak ve buna rağmen gece gündüz gerekirse 20 saat çalışacak, varmı bir babayiğit gerekirse hayatından vaz geçecek ?

Yukarıdakileri yapacak babayiğitler bulurda kapılarımızı kapatırsak çok değil 10 sene kaybedersiniz hayatınızdan yada çocuklarınız hayatlarından, ama torunlarınız çocuklarınızın çocukları meclisimizde kızılderili soykırımını tartışacak gücte olur...

aaa neden ole diyosunuz dışişlerimiz süper çalışıyo canıııııımmmm

Aman boşverin her sene birkaç kez oylama yapıp bizi geriyorlar.
Kabul edilsin kalsın öyle .Zaten yapmadık dediğimizde de inanmıyorlar.
Onlar önce kendi kapılarının önünü süpürsünler.Kızılderililerin nesli tükendi yazık...

Türk ün Türkten başka dostu yok bizi ve ülkemizi her yönden germeye çalışıyorlar ((askeriyede ki sıkıntı işsizlik ekonomik çalkantı terör sorunu ... sorun oğlu sorun)) bu nedir böyle güzel ülkemin insanı bu sorunlar altında sürekli eziyorlar buna izin veren siyasete lanet olsun

Devamlı yaptıkları bir oylama zaten :D sonuca açıkcası şaşırdım.Eskiden daha çok fark oluyordu.Şimdi fark baya baya düşmüş şaşırdım.

Biz de ABD Dış ilişkiler meclisine öneri verelim, Hocalı Katliamını oylasınlar / tanısınlar, biz de Nisan ayı içerisinde bir günü Hocalı katliamını anma günü ilan edelim ve hatta bir anıt dikelim...

Kimileri Cezayirde Müslümanların, Kimileri adalarda yerlilerin, Kimileri kızılderililerin soylarını yok etti.... Biz yaşattık adı SOYKIRIM oldu....

hıc sasırmadım bu amerıkanın ısıne

Geri